{{ message.message }}
{{ button.text }}

ingeleid met 38 weken

Met 38 weken zou onze mooie dochter ( was voor ons nog een verrassing was) geboren worden.

Afbeelding blog 'ingeleid met 38 weken' Achtergrond blur afbeelding

Op maandag 18 augustus kwam na een moeilijk zwangerschap eindelijk het verlossende woord. Morgen word je ingeleid! 

Daar stonden we dan op dinsdag 19 augustus om 8.00 bij het geboortehuis te harderwijk. Ik kreeg om 9.00 een ballon en deze moest 24 uur blijven zitten. De volgende dag rond 9.00 kwam dachten we het verlossende woord, maar helaas ik had net krap aan 2cm onsluiting en mijn baarmoedermond was niet teruggetrokken. Dus weer 24 uur een ballon. Wat een domper zeg maar ja was niet anders.

Donderdagochtend viel de ballon er vanzelf uit!! Yes dacht ik dat is een goed teken. Maar helaas ook nu weer was mijn baarmoedermond niet vergenoeg terruggetrokken. Dus nu een veter met weeopwekkende zalfje. Deze moest 12 uur blijven zitten. Op dit moment stond ik echt op instorten. Ze beloven je uiterlijk woensdag je kindje maar het werd nu al donderdagnacht of vrijdag. Er was wisseling van de dienst en ik kreeg mijn eigen verloskundige die de knoop heeft doorgehakt. Vrijdagochtend om 7.00 werd ik ingeleid.

Vrijdag 22 augustus was het zover om 7.00 ging ik aan het infuus. Mijn verloskundige kwam elke keer kijken en het ging super. Om 12.00 kreeg ik een rugge prik en om 15.00 had ik al 10 cm ontsluiting. Na 3,5 persween Mocht ik eindelijk persen. En daar was ze naar 16 min persen. Het waren 4 emotionele dagen maar toen ze op mijn borst lag was ik alles al weer vergeten. Ik ben super ondersteund tijdens de bevalling en ben het team van geboortehuis dan ook erg dankbaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je