Snap
  • Bevallingsverhalen

Hoe mijn bevalling ging

Moelijk bevalling maar dat was nog niet alles . Alles wat kon fout gaan ging fout.

Ik had hoge bloeddruk en ook bloeddruk remmers.  En mijn eiwit was al best hoog dus ze hebben beslissing genomen om mijn gaan inleiden.  Ik was precies 37 weken . Ze hebben mijn ingeleid met tabletten.  Ik had zelf allen half cm ontsluiting. Ik had al het zelfde dag een klaine betje pijn. Ze mogen allen 3 tabletten per dag geven en avond was allen 1 cm ontsluiting.  Pijn ging al dag 2 best erg. Dag 2 weer 3 x tabletten en was nog steeds 1.5 cm ontsluiting. Maar pijn was als best erg. Ok had echt erg rugweeen. Ik denk om dat ik heb geopereerde rug en dat is mijn zwakke plek. Ze hebben nog hetzelfde avond om 22 uur ballonkatheter ingebracht. Doen heb ik pijnstillen gevraagd. .ik kon niet meer  .. ik had zo veel pijn dat ik was gewoon kotsen.  Na pijnstillen heb ik eindelijk kunnen slapen maar wel even tussendoor ook nog overgeven. . Het was nacht om 2 uur ik was weer wakker door heel erg pijn.. doctor kwam en ik had toen 4 cm ontsluiting dus ze hebben toen ook mijn vruchtwater gebroken. Maar ik kon niet meer.  Ik kon niet meer lopen zitten staan en niks . Ik dacht dat ik ga dood. Ik heb eindelijk een ruggenprik gevraagd en de na was is zo blij dat ik heb dat gedaan.  Ik was pijnvrij. De na hebben ze via infuus medischijnen geven voor ontsluiting en voor ween dan alles snellen gaat... maar doen. . Als ik ween had waren harstlagen van klaine heel erg laag.. dus... kwam en spoed keizersnee in dag 3 ochtend . Eindelijk was klaine uit dus ik dacht yess nu is alles over. .. ze hebben klaine op mijn armen gegeven en ik heb gelijk gezien dat iets klopt niet.  Hij was heel raar aan ademen.  Dus ik heb gevraagd of dat normaal was  .. blijkbaar niet.. ze hebben gelijk mijn kind meegenomen. . Mijn kind was eindelijk 2 weken in het ziekenhuis.  Hij had nattelongen  (door de vruchtwater ) . En na 1 week kwamen ze pas achten dat longen zijn niet rijp.  En hij was 2 x onder de blauwe lamp. Ik was zo boos hoe alles was gelopen. .. ik heb niet normale kraamweek had.  Ik heb niet nomale bevalling had. Ik moet eerlijk zijn ik durf niet twede  kind krijgen. 

8 jaar geleden

Nu gaat wel beter. Maar overdag nog steeds betje problemen met slapen en nog een steeds betje onrustig . Maar hij heeft reflux en koemelkallergie. Voor andere voeding dus eerste 2 maanden was hij gewoon hele dag aan huilen. Hij loop wel een beetje achter. Voorbeeld nek is nog niet zo sterk als nu al moet en wij gaan 1x per week naar fysio en fysio heeft ons nu naar osteopaat gestuurd . Zij zei dat nekwervels zitten vast. Dus soms vraag ik mijn af wat hij niet heeft

8 jaar geleden

Wat naar dat het zo gegaan is. Maar elke bevalling is anders, wie weet denk je er over een jaartje wel anders over. Hoe gaat het nu met Dylan?