{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het krijgen van het Hellpsyndroom...

Het krijgen van het Hellpsyndroom,, ik had het mij allemaal zo anders voorgesteld na de bevalling

Afbeelding blog 'Het krijgen van het Hellpsyndroom...'

Na een vlekkeloze zwangerschap, werd mijn bloeddruk met 35 weken te hoog, voelde haast geen kindje meer en groeide met de dag in kilo's van het vocht.. Ik kreeg medicijnen voor mijn bloeddruk die ik ook nog 4 maanden na de bevalling heb moeten slikken.  Maar ik moest het proberen uit te zingen tot 37 weken en dan zou het opgewekt worden. Maar met 36 weken braken mijn vliezen, alles ging zo snel! Mijn lichaam gooide het kindje als het ware er uit.. Ik bleek het Hellpsyndroom te hebben! 

Als ik een dag later niet was ingeleid had ik geen kindje gehad of ik was er zelf tussen uit gegleden.. 

Natuurlijk was ik zo trots op mijn kleine meisje! En is ze de mooiste van de hele wereld!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je