{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is zover,ballonnetje, weg naar de bevalling deel 4 #33

Het is alweer een tijdje geleden, dus we gaan een stukje terug in de tijd, heb het zo druk met de kleine man en de wat grotere man dat het er nog niet van gekomen is. Ik probeer in elk geval mijn bevallingsverhaal te posten vandaag. Het begin van een avontuur, met ups en downs

Afbeelding blog 'Het is zover,ballonnetje, weg naar de bevalling deel 4 #33' Achtergrond blur afbeelding

Het is woensdag EINDELIJK mag ik naar het ziekenhuis, jeetje wat zie ik op tegen alleen slapen maar goed zover zijn we nog niet.
We moeten ons melden om half 9, en natuurlijk is het dan nog niet allemaal geregeld en moet ik eerst aan de ctg, de kleine man vind t nog heerlijk daar binnen krijg ik te horen.
Na het ctg zo rond een uur of 9 a half 10 mag ik dan eindelijk mee om een ballonnetje te laten plaatsen, eerst kijken ze nog even voor de zekerheid of ik geen ontsluiting, een krappe 1 cm geloof ik dat ze verteld, mijn hoofd zit zo vol dat ik het niet kan onthouden.
Dan word zo'n elendige eendenbek in gebracht, nou dat is al helemaal geen pretje, maar zo op het eind van je zwangerschap.... zal de details besparen maar in mijn hoofd zijn alle scheldwoorden de revue gepasseerd , en heb ik hardop heel hard au geschreeuwd onder andere dan...
Dan word de ballon ingebracht wat niet meer is dan een gevulde katether, en word vastgezet op mijn been met tape zodat er spanning op staat.
Nou toen ik vanochtend binnen liep had ik al ween, en nu na het ballonnetje lijkt het wel een weenstorm.
Ik word weer terug gebracht naar mijn kamer waar ik gelukkig kan liggen, want zodra je ligt voel je het in elk geval niet zo trekken.
Maar dat is natuurlijk niet goed genoeg word mij even verteld het is namelijk de bedoeling dat ik ga wandelen, zodat het ballonnetje door de zwaartekracht nog wat meer word geholpen en zijn werk gaat doen.

Nou zie je het al voor je, half strompelend over de afdeling met hulp van mijn vrouw thank god heeft ze vrij, en dan naar beneden.
Althans dat is ze bedoeling ik red nog net de lift, tot ik het weer uitschreeuw van de pijn, ( o ja en dan beweren hun de hele tijd dat ik geen weeen heb) , ik loop achter een rolstoel en mijn vrouw helpt mij erop te gaan zitten en we maken ons rondje naar beneden af.
Gaan even langs het winkeltje halen wat lekkers, en een appel.
Dat is zo'n beetje alle inspanning die ik kan hebben, en we gaan weer op weg terug naar de lift, als we de halve gang door zijn loop ik het stukje naar de lift.
In de lift ga ik weer even zitten, en puffen terwijl mijn vrouw gezellig mee doet, en uit de lift strompelen we samen ik achter de rolstoel duwend terug naar mijn kamer.
Ik heb zoveel pijn dat ik er echt gek van word, en een paracetamol bij de verpleging regel.
Dit helpt natuurlijk weinig tot niet maar dan is er een heel klein randje vanaf, ik probeer tussendoor een beetje te slapen, maar door de pijn lukt het gewoon echt niet en lig huilend met mijn vrouw naast mij in bed.
En zo gaat het een aantal uur door, heb misschien een uurtje geslapen en dan weer wakker van de pijn, ondertussen moet ik de hele tijd plassen en dat is met zo'n ballonkatether echt gewoon niet te doen, er gaat meer naast dan in de pot en over de pot.
Maar goed is ook een vorm van beweging denken we dan maar.
Uiteindelijk is het rond etenstijd als mijn vrouw naar huis gaat, eten moet ik absoluut niet aan denken maar eet uiteindelijk een broodje het eerste wat ik die dag naar binnen krijg, en ook gelijk het laatste.
Nadat het eten op is, app ik nog even met mijn vrouw en ga dan proberen wat te slapen wel met tranen in mijn ogen want ik mis mijn vrouw naast mij en ons zoontje om mij heen.
Maar het is voor een goed doel, en sluit dan mijn ogen.
Zou het ballonnetje genoeg gedaan hebben morgen dat ze overgaan tot inleiden, ze komen morgen mij om half 7 wekken.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je