Snap
  • Bevallingsverhalen
  • post

Het is een meisje!!

Hoera!!! We hebben er een lief klein meisje bij!!

Het is een meisje!!Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat ik ben bevallen, en in de tussen tijd heb ik niet veel geschreven op Mamaplaats, maar nu ga ik weer lekker aan de slag.

Ondertussen ben ik trotse mama van 2 meiden! In augustus is ons tweede dochtertje geboren, weer een prachtig mooi meisje!

Van tevoren wisten we niet of we een meisje of jongetje zouden krijgen, dus het was weer een echte verrassing. Super leuk!!

2 Dagen na mijn uitgerekende datum is ze geboren.
Wel apart is dat, de dag dat je uitgerekend bent gaat voorbij zonder dat er iets gebeurt en de dag erna ben je nog steeds zwanger. Waar moet je dan naar uitkijken? Hoe lang gaat het nog duren?

Van ons eerste dochtertje ben ik op de uitgerekende dag bevallen, dus dat deze dag nu voorbij ging zonder dat ik ben bevallen was nieuw voor me.
Maar de dag na mijn uitgerekende datum begon het ’s ochtends al een beetje te rommelen, ik had toen al het idee dat het niet heel lang meer zou duren, dus erg lang heb ik niet hoeven te wachten!

’s Avonds begon het echt door te zetten. ’s Nachts de verloskundige gebeld en naar het ziekenhuis gegaan, en we waren iets meer dan 2 uur in het ziekenhuis toen ze al geboren werd! Half 8 ’s ochtends waren we alweer thuis!

Samen met onze twee mooie meiden!!!

10 jaar geleden

Dankjewel!! :-)

10 jaar geleden

Wat heerlijk!! Van hart gefeliciteerd! Geniet van je wee meisjes!

10 jaar geleden

kan er alleen op hopen he hahaha :)

10 jaar geleden

Haha! Nou, het komt vast goed ;-) misschien even wennen voor hem, maar wie weet vindt hij zijn nieuwe broertje meteen geweldig!