{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het is een meisje!!

Hoera!!! We hebben er een lief klein meisje bij!!

Afbeelding blog 'Het is een meisje!!' Achtergrond blur afbeelding

Het is een meisje!!Het is alweer bijna 2 maanden geleden dat ik ben bevallen, en in de tussen tijd heb ik niet veel geschreven op Mamaplaats, maar nu ga ik weer lekker aan de slag.

Ondertussen ben ik trotse mama van 2 meiden! In augustus is ons tweede dochtertje geboren, weer een prachtig mooi meisje!

Van tevoren wisten we niet of we een meisje of jongetje zouden krijgen, dus het was weer een echte verrassing. Super leuk!!

2 Dagen na mijn uitgerekende datum is ze geboren.
Wel apart is dat, de dag dat je uitgerekend bent gaat voorbij zonder dat er iets gebeurt en de dag erna ben je nog steeds zwanger. Waar moet je dan naar uitkijken? Hoe lang gaat het nog duren?

Van ons eerste dochtertje ben ik op de uitgerekende dag bevallen, dus dat deze dag nu voorbij ging zonder dat ik ben bevallen was nieuw voor me.
Maar de dag na mijn uitgerekende datum begon het ’s ochtends al een beetje te rommelen, ik had toen al het idee dat het niet heel lang meer zou duren, dus erg lang heb ik niet hoeven te wachten!

’s Avonds begon het echt door te zetten. ’s Nachts de verloskundige gebeld en naar het ziekenhuis gegaan, en we waren iets meer dan 2 uur in het ziekenhuis toen ze al geboren werd! Half 8 ’s ochtends waren we alweer thuis!

Samen met onze twee mooie meiden!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je