{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het begin van ons avontuur deel 2

De bevalling van Niva Sonja Boets

Afbeelding blog 'Het begin van ons avontuur deel 2 '

dus ze neemt de telefoon & binnen de 2 minuten stroomt de kamer vol. Alles gaat snel, heel snel. Ik zeg nog dat ik niet voel wanneer ik weeën heb dus ook niet weet wanneer ik moet persen.. de Vroedvrouw stelt me gerust en helpt me. Na een 4 tot 6 x persen komt ons meisje Niva Sonja Boets om 15u41 ter wereld! Ik mag haar zelfs enkele seconde op me hebben zodat ik toch eventjes van haar kan genieten. Een kort maar geweldig moment 🥰 ze word bij me weg genomen en gaat naar het ander kamertje daar word haar infuus etc geprikt! Ondertussen word bij mij alle nazorg gedaan. Om iets na 4 u komen ze met haar naar me toe gereden ik mag haar eventjes bewonderen en zachtjes strelen ! Zo’n mooi meisje dat ze is 😍 erna gaan ze met haar naar Neonatologie. Ik word nog verder een beetje verzorgd en word naar de kamer begeleid. We zitten op de kamer te wachten tot we naar Niva toe mogen gaan! Ondertussen heb in al 1 x melk voor haar gekolfd dit ging super vlot ! Ik was zo trots dat mijn melkproductie zo goed ging ! Om 20u30 mogen we eindelijk bij Niva ! Alles word ons uitgelegd & ze vertellen ons hoe sterk ze is ! Haar zuurstof word zelfs een beetje afgebouwd ! Meer dan trots zijn we op ons prinsesje ! 🤍 om half 10 gaan we naar de kamer, we zijn ontzettend moe na zo’n spannende dag ! Rond 12 u s’avonds moet ik nog eens kolven & dan val ik rustig in slaap. Om 3u word ik nog eens gewekt te kolven ik ben ontzettend moe, maar toch is mijn melkproductie ontzettend goed ! Vroeg nog hoe Niva het deed, ze deed het uitstekend ! Zelf had ik gelukkig geen last van de bevalling! Ik was enkel uitgeput ! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je