{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help mee voor betere geboortezorg!

Afbeelding blog 'Help mee voor betere geboortezorg!' Achtergrond blur afbeelding

Lieve moeders, zijn jullie in de afgelopen vijf jaar bevallen? Dan wil ik jullie om een gunst vragen. Tag de vrouwen die je kent vooral in dit bericht, zodat we de krachten kunnen bundelen.🍀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ik werd benaderd door @amsterdam_umc vanwege een door hun ontwikkeld onderzoek naar bevallingservaringen. Er wordt steeds meer naar de wensen van vrouwen geluisterd, die gaan bevallen. De geboortezorg in Nederland wordt steeds beter, wat heel fijn is! ♥️

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Een bevalling is wat mij betreft één van de meest kwetsbare en persoonlijke ervaringen uit mijn leven geweest. Mijn ervaring met de zorgverleners tijdens en na mijn bevalling is gelukkig heel positief, maar ik weet dat er genoeg vrouwen zijn, die niet fijn terugkijken op hun bevalling en dan met name vanwege de zorg eromheen. Dat kan anders, dat móet anders. 🌈

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Je kunt helpen, door de vragenlijst in te vullen. De link vind je in mijn bio. De vragen zijn vrij specifiek en gaan over hoe je voor, tijdens en na je bevalling behandeld bent en of je toestemming hebt gegeven voor bepaalde handelingen. Op deze manier kunnen de onderzoekers helder krijgen waar de zorg goed gaat en op welke punten het beter kan. 🏥👩🏼‍⚕️

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Elk bevallingsverhaal -prachtig, prima, heftig en alles daartussenin- draagt bij aan de optimalisatie van de geboortezorg in Nederland.🌟Dus, my fellow bevallen leeuwinnen🦁: laten we de handen ineen sluiten en pleiten voor nog betere geboortezorg! ♥️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je