{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geplande keizersnede toch onverwachts eerder...

Afbeelding blog 'Geplande keizersnede toch onverwachts eerder... ' Achtergrond blur afbeelding

28 april stond mijn  keizersnede gepland ik was 9 mei uitgerekend  onze kleine zou met 38 weken geboren worden toch dacht hij er anders over..

Ik stond dus onder controle in het ziekenhuis omdat onze kleine wel heel klein was,  met de datum bekend konden we ons er mooi op voorbereiden want die dag worden wij ouders ik bleef er ook vrij rustig onder.

Op 14 April had ik een echo en ctg ik voelde de kleine niet zoveel meer bewegen de gynaecoloog had maar besloten om toch een paar dagen eerder de kleine te gaan halen en had de keizersnede verschoven naar 24 april net even voor het weekend aan, dan was ik net geen 38 weken,

Op 21 April ging ik smorgens weer heen voor een groeiecho en werd de doorbloeding van de navelstreng en hoofdje gemeten deze waardes waren nogal verschillend met de weken ervoor en konden we niet langer meer wachten, ik mocht die dag nog na huis omdat we die middag nog na het gemeentehuis moesten voor geregistreerd partnerschap...  Ik moest mij de volgende ochtend weer melden in het ziekenhuis en die dag zou ons zoontje geboren worden.

22 april daar lag ik dan zo zenuwachtig omdat het toch een beetje onverwachts eerder komt dan verwacht..  Klaar voor de ruggenprik hier zat ik enorm tegenop maar viel heel erg mee!

Ik lig heerlijk onder een warmte deken en Daan zit naast me oké zegt de gynaecoloog dan gaan we beginnen, ik zeg nog dat kan niet ik kan mijn tenen nog bewegen... Nee zegt de anesthesist dat denk je dat je dat kan ze zijn al lang aan het snijden... We lagen beide in een deuk... Na wat geduw en getrek kwam daar ons kleine ventje ter wereld z'n kontje eerst met zijn ogen open bekeek hij alles even rustig en  werd even snel nagekeken Daan kwam nog eventjes terug met de kleine dat ik hem nog kon zien en werd toen gelijk meegenomen,

2 uur later zag ik ons ventje voor het eerst in de couveuse en mocht hij eventjes bij mij op de borst liggen wat een heerlijk gevoel was dit en wat was hij klein met 37 weken zwangerschap woog ons kleine ventje 1768 gram en was 45 cm lang..


Hij moest nog wel even in het ziekenhuis blijven De placenta werd opgestuurd voor onderzoek om een reden te vinden waarom Stan dysmatuur geboren is.. 

Afbeelding blog 'Geplande keizersnede toch onverwachts eerder... '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je