{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gebroken vliezen 18 mei 2019

Afbeelding blog 'Gebroken vliezen 18 mei 2019' Achtergrond blur afbeelding

18 mei 2019, we zouden deze avond een 3d echo krijgen we waren helemaal in de wolken, maar niemand had verwacht wat er zou gaan gebeuren. De 3d echo ging niet zo als het moest gaan, de kleine had er totaal geen zin in en draaide zijn rug naar ons toe. Met een rot gevoel gingen we naar huis maar het was niet anders. Half 11 was ik dood op en wou naar bed gaan, tot ik een plons water langs me benen voelde lopen. Stond ik serieus in mijn broek te plassen? Mijn man stond me raar aan te kijken maar belde gelijk het ziekenhuis en moest maar op de fiets komen om te kijken wat er aan de hand was. De onderzoek leek wel uren te duren "tja mevrouw u gaat naar Nijmegen ivm vroeg geboorte". De grond zakte onder me voeten weg shit bevallen nu? Gelukkig kon de gynocoloog vertellen dat er geen ontsluiting was, maar hier konden ze kindjes onder de 32 weken niet verzorgen. Met zwaai lichten werd ik naar Nijmegen gebracht waar ze precies het zelfde deden als in Tiel. Ik wou slapen en wakker worden uit deze nachtmerrie. Maar niks was minder waar ik moest er mee dealen dat dit de waarheid was. Half 3 konden we pas slapen wat je slapen kon noemen. Ik Had geen idee wat er allemaal op mij af zou gaan komen, wanneer zouden we weer thuis zijn? Wanneee ging ik nu echt bevallen? Deze tijd zou zwaar gaan worden voor ons. 

Ik had bijna geen oog dicht gedaan deze nacht en toch kwamen ze ons om half 8 al wakker maken voor een ctg en weeën remmers al weer. Niet kunnen douchen niet kunnen ontbijten nee gelijk werd ik aan de ctg gelegd en dat 2uur lang want ze waren me vergeten🤦‍♀️🤦‍♀️.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je