{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geboortekaartjes; how to DIY

Origineel, makkelijk en snel; zo maak je zelf de leukste geboortekaartjes

Afbeelding blog 'Geboortekaartjes; how to DIY'

"Pfff... ik weet niet waar en hoe ik moet beginnen". Nu alweer een dik jaar geleden ben ik op zoek naar een origineel geboortekaartje. Helaas zijn ze niet echt goedkoop of origineel. Talloze websites, maar geen enkele waar ik het perfecte kaartje kan vinden.

Aangezien we niet wisten of we een jongetje of een meisje zouden krijgen, was heel specifiek voor een roze of blauw kaartje zoeken ook al geen optie. 

"Wat moeten we nu?" Gelukkig had mijn moeder een goed idee. Ze zou zelf kaartjes maken in de kleur groen, zoals ook de kleur van de babykamer zou worden. Het enige wat ik zelf moest doen, was een tekst verzinnen. Of eigenlijk 2 teksten. Eentje voor 'hoera, een dochter' en nog een versie met 'hoera, een zoon'.

Op de dag van Izzy's geboorte is de 'hoera, een dochter'-versie doorgemaild en de dag erna hadden wij onze geboortekaartjes klaar! En wat waren ze leuk! Ieder kaartje was uniek. Het patroon en de kleur van de kaart was steeds hetzelfde, maar dan met nét wat andere kleurtjes papier. 

Wat ben ik blij dat we het op deze manier hebben gedaan. Beetje jammer dat de lat voor een volgende keer nu wel héél hoog ligt... ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je