{{ message.message }}
{{ button.text }}

geboortedag (en nacht)

de dag voor de bevalling had ik geen idee dat ik weeen had (ze kwamen langs mijn rug)

Afbeelding blog 'geboortedag (en nacht)'

ik en de papa waren aan het wandelen door beveren ik had de hele tijd last in m'n rug
ik had een zware tas mee dus ik dacht dat het daarvan was 
ik kwam thuis en mijn moeder vroeg of ik al iets voelde ik zei nee maar ik heb wel last in m'n rug 
daarop antwoordde ze dat dat ook weeen konden zijn dan vraag de papa of ik nog mee wou naar het station van sint-niklaas ik heb ja gezegt deze weg had ik zoveel zeer door elke bobbel op de weg dan had hij zijn buus naar huis en kon ik nog 3 kwartier wachten om terug te gaan eenmaal thuis was ik zo moe ik wou gaan slapen maar dat kon niet ik had zoveel last in m'n rug dus we zijn beginnen tellen en de pijn kwsam om de 5 min dus we gaan naar het ziekenhuis 
daar werd ik aan de monitor gelegd
ik had 2 cm opening en ik moest blijven 
ik had zoveel pijn maar hield me sterk op 6 cm brak mijn water en dan vroeg ik ook m'n ruggenprik.. een kwartier later kreeg ik die dan ook ik had afgeizen en nog niet geslapen mijn moeder die er ook bij was had ook nog niet geslapen mijn vriend die sliep als eeen rooske thuis terwijl hij wist dat ik hier lag af te zien... (grrrrrrrrrrrr)  5 min na die prik sliep ik eindelijk even mijn moeder bleef wakker toen was het 5 uur 's ochtends 
om 7 uur zeiden ze dat ik binnen 2 uurtjes mocht beginnen persen (9 uur) dus wij snel de papa gebelt want ik wou hem er absoluut bij hebben dan om 9 uur was hij er maar moest ik toch nog wachten met persen tot ongeveer 10 a 11 uur dan werd het hard in het begin het persen ging goed maar naar het einde toe veranderde ze m'n tempo het moest sneller en het werd pijnlijker MIJN EPUDURALE ZIJN UITGEWERKT dus het allerlaatste heb ik erg afgezien maar het is gelukt hij ligt in mijn armen tranen van verdriet een glimlach op mijn moeder haar gezicht en de gsm in de handen om iedereen te smsen
mijn kleine ventje woog 3,340 kg en is 51 cm en zijn naam is lycan geboren op 29-10-2014 om 11.22u 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je