{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geboorte Fayénn

Afbeelding blog 'Geboorte Fayénn ' Achtergrond blur afbeelding

6 jaar, 8 maanden en 7 dagen geleden kwam jij ter wereld.

Een prachtig meisje van maar liefst 4080gram.

Wat waren wij gelukkig! Na 40 weken en 6 dagen mochten wij jou eindelijk ontmoeten.

We hebben nog een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen , en toen mochten we naar huis. Het genieten kon eindelijk beginnen.

Eenmaal thuis wou jij niet drinken, urenlang zaten wij met jou. Geduldig en afwachtend in de hoop dat je een beetje melk zou gaan drinken.

Na 8 lange dagen toch maar doorverwezen naar de kinderarts. Die zag meteen dat jij je sleutelbeen had gebroken tijdens de bevalling, was dit dan de reden waarom jij niet wou drinken? We hadden goede hoop, je kreeg een sonde en de bedoeling was dat dit je kracht zou geven en je zelf snel zelfstandig zou gaan drinken.

Je hebt uiteindelijk nog 7 dagen in het ziekenhuis gelegen, maar nee hoor je dronk nog steeds niet voldoende zelfstandig.

We wisten ondertussen al wel hoe de sonde werkte en mochten gelukkig naar huis.

Uiteindelijk heb je nog 6 weken lang sonde voeding gehad. Daarna ging je opeens zelfstandig al het melk opdrinken. En het eigenwijze meisje in jou trok toen ook maar meteen de sonde eruit. Die hoefde er daarna gelukkig nooit meer in.

Het eten is daarna nooit meer een probleem geweest. Je hebt nog 7 maanden onder controle gestaan van een kinder arts. Maar er was nooit iets ‘geks’ op te merken. Waar het aan gelegen heeft zullen we nooit weten, maar het is gelukkig niet iets ernstigs geweest. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je