Snap
  • Bevallingsverhalen

flauwvallen tijdends bevalling? kan dat? ja dat kan

Flauwvallen tijdends je bevalling kan dat? Dat was mijn vraag tijdens de zwangerschapscurcus.

Flauwvallen ?? Dat was mijn vraag. Want als ik te veel pijn heb , val ik dus flauw.

Mijn begeleidster van de  zwangerschapscurcus had het nog nooit mee gemaakt zei se en het leek haar ook sterk dat zoiets gebeurd tijdens de bevalling omdat het een oer kracht is. Dus ik was gerust. 

Dag van bevalling

eerst braken mijn vliezen( dat ging dus niet met een waterval maar met steeds het gevoel dat ik moest plassen)

Toen dus weeen. Op naar het ziekenhuis

Na een paar uur kreeg ik pers weeen en had genoeg ontsluiting. Nou daar gaan we dan...... of toch niet

in de laatste puf viel ik dus toch flauw. En dan wordt je wakker in een vreemd bed met een zuurstof makser op je gezicht. Mijn eerste gedacht was wat is iedereen druk en wat heb ik op mijn gezicht?

en dan valt het kwartje ... oh ja ik was aan het bevallen. 

Vervolgens praat de verloskundige tegen mij dat ik moet wakker blijven want ze zagen het hoofd je al.Dus hup daar komt nog een pers weee. En weg ben ik. Na een paar keer is het net een mierennest zo druk de mensen met witte pakken zijn. Tot ik mijn man hoor zeggen nog 1 keer anders krijg je keizersnee. Maar voor dat ik het weet pakt mijn man mij dubbel in een soort houdgreep en ik kan geen kant meer op. Behalve door heel hard  kracht te zetten om te ademen ben ik bevallen van een gezonde dochter.

DUS JA  je kan flauwvallen tijdens de persweeen.

7 jaar geleden

Hallo, ik ben drie keer flauwgevallen. Ik vond dit best angstige momenten. Volgens de arts kon dit komen door de pijn, teveel zuurstof of de enorme inspanning bij een lage bloeddruk. Over een paar maandjes mag ik weer... zoute drop eten en tijdens het "wegpuffen" van de weeën, ademen in een papieren zak! Groetjes

8 jaar geleden

wauw.. dat heb ik nog nooit gehoord. Goed trouwens dat ik het nu wel gehoord heb! :) Bedankt voor het delen! Lijkt me wel naar zeg.. :(

8 jaar geleden

Hoi naamgenootje! ;) Daar had ik inderdaad ook nog nooit van gehoord! Gelukkig is het toch nog goed gegaan, maar lijkt me een hele bizarre ervaring!