{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan zeggen ze opeens dat je man mag blijven slapen

Een jaar geleden alweer. Ik ging ingeleid worden. Help wat moet ik nog doen voordat ik klaar ben.

Afbeelding blog 'En dan zeggen ze opeens dat je man mag blijven slapen'

De laatste weken neem ik mezelf voor om te gaan bloggen. Alleen steeds stel ik het steeds uit. Nu is het punt dan daar mijn eerste blog.

Iets meer dan een jaar geleden belde ik met 38 weken zwangerschap mijn verloskundige op. Ik voelde mijn kleine uk de hele dag al niet meer. 

Ze hoorde het hartje gelukkig wel maar adviseerde toch even naar het ziekenhuis te gaan. Mijn kleintje bewoog maar erg weinig en de echo wees uit da ze wel erg klein was voor de duur van de zwangerschap. Na een paar uurtjes mocht ik wel naar huis maar ze wilde me wel de volgende ochtend weer direct zien. Toen weer alle onderzoeken. Ik bleek 1cm ontsluiting te hebben. Ze gaven aan dat ze misschien wilde inleiden maar hier zo lang mogelijk mee wilde wachten. Mijn kleine liet beweging zien en ik mocht weer naar huis. Weer moest ik mij de volgende dag melden. 

Weer een echo en bewegingen meten. Alles was goed. De verloskundige ging voor de zekerheid nog even overleggen met de gynaecoloog maar verwachte dat ik naar huis mocht.

 Ik stuurde mijn man een sms'je (dag 3 was hij toch maar gaan werken) dat het goed was en dat alles over het weekend getild ging worden.

De verloskundige riep me binnen. De gynacoloog had besloten dat het toch beter was om de volgende dag in te gaan leiden. Ze overhandigde mij een foldertje en zei dat ik mij om 8 uur moest melden. "Je man mag de nacht ook blijven slapen"

Half in shock liep ik met mijn schoonmoeder naar buiten. Wat moest ik nu. Mijn huis was nog niet schoon en erger nog ik had niks voor mijn man gepakt. Ik moest dus even snel een pyjama voor hem gaan kopen. Waarom had niemand mij dit eerder gezegd? Mijn tas stond klaar voor mij en de baby. Had er zelf ontbijtkoek ingedaan voor mijn man... Maar hij blijven slapen. Help!!!

Slapen zat er die nacht niet in...

Wordt vervolgd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je