{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eeneiige tweelingzussen bevallen op dezelfde dag van een zoon

Het was de laatste droom van de tweeling om samen te doen

Afbeelding blog '
Eeneiige tweelingzussen bevallen op dezelfde dag van een zoon  '

De eeneiige tweelingzussen Jalynne Crawford en Janelle Leopoldo zijn exact twee uur na elkaar in hetzelfde ziekenhuis bevallen, beide van een zoon.

Jalynne en Janelle zijn hun hele leven al onafscheidelijk geweest. Ze zaten bij elkaar op school, hebben dezelfde studie gedaan en haalden vervolgens ook nog dezelfde master. 

Tegelijk zwanger zijn was nog één droom die ze absoluut werkelijkheid wilden maken, en dat is gelukt. Ook al ging het niet gelijk goed. Jalynne kreeg twee miskramen voordat ze uiteindelijk een kind kreeg. Janelle kreeg één miskraam. 

Oudere zus

Afgelopen jaar was een zwaar jaar voor de tweeling. Hun oudere zus overleed nadat ze een zware astma-aanval had gekregen. Het enige lichtpuntje was dat ze nu eindelijk tegelijk zwanger waren. Jalynne was in verwachting van haar vierde kind. Twee dagen later kwam Janelle erachter dat ze ook zwanger was van haar tweede kind. 

Dezelfde dag

Oké, ze waren dan nu tegelijk zwanger maar kwam nóg een droom bij: tegelijk bevallen! 

Ze vroegen aan de arts of dat mogelijk was, en het was geen enkel probleem. Jalynne was als eerst 'aan de beurt', zo kon ze meer tijd doorbrengen met haar man die maar een paar dagen vrij kon nemen van werk. Ze hebben hem Bryson Ryder genoemd. 

Twee uur later beviel Janelle van zoon Jace Alan, geholpen door dezelfde dokter. "Deze wonderjongens die op dezelfde dag zijn geboren, zullen de beste vrienden voor altijd zijn" - schrijven de zussen.

Bron: RTL Nieuws 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je