{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een jaar geleden, waar alles begon

Een half jaartje oud ๐ŸŽ‰๐Ÿ’™

Afbeelding blog 'Een jaar geleden, waar alles begon' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag mijn sterke lieve vrolijke kleine ventje een halfjaartje oud en Vandaag 1 jaar geleden dat wij er achter kwamen dat er een wondertje aan kwam.๐ŸŽ‰๐Ÿ’™๐Ÿ’™

6 augustus 2020 zou ik uitrerekend zijn.

Maar op 28 april 2020 werd ik al opgenomen in het ziekenhuis omdat jij al vanaf de 20 weken niet meer goed groeide. En vanaf toen is mij 2 x gezecht/ gevraagd of ik de zwangerschap af wilde breken en dat dat nog kon tot de 24 weken. Maar ik gaf niet op ik gaf jou niet op! Ik wist zeker dat je het wel ging halen!

op 28 april was ik 25.3 weken zwanger en was jij eindelijk 500 gram, want betekend dat ze vanaf nu iets voor je konden doen als je geboren zou worden. Dus op na de OHC ik kreeg meteen longrijpings spuiten en 2 weken later nog een x 2. Toch heb jij het nog 5! Weken volgehouden.

Op 27 mei werd ik savond om 20:00 nog een x aan het ctg gelegd en daar heb ik uit eindelijk 4 uur en een kwartier aan gelegen, snachts kwam de gynacoloog binne en vertelde ons dat het er niet meer heel goed uitzag, je liet wat dalingen in je hartslag zien. We hadden afgesproken dat ik sochtends om 7:00 weer meteen aan de ctg moest en als die ook niet goed zou zijn zou je gehaald worden. Rond 9:00 uur kwam die gynacoloog binnen en vertelde dat je deze ochtend nog gehaald zou worden. Rond 11:00 gingen we na de OK en om 11:53 ben jij geboren!

28 mei 2020 11:53 uur en maar 690 gram!

Precies 10 weken te vroeg. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je