{{ message.message }}
{{ button.text }}

Derde bevalling wéér vacuümpomp?

Afbeelding blog 'Derde bevalling wéér vacuümpomp? '

Hallo allemaal,
Ik was even op Google aan het zoeken naar verhalen van andere moeders die, net als ik, al twee keer een vacuumverlossing hebben gehad. Ik ben nu namelijk zwanger van de derde en heel benieuwd of het dan deze keer misschien allemaal wel natuurlijk en 'prettig' zal verlopen met de bevalling. Niet dat ik de vacuümpomp heel erg vond hoor, ik vond het letterlijk een verlossing toen dat ding erbij gehaald werd! Maar je leest en hoort overal dat het eigenlijk nauwelijks voorkomt dat het bij een tweede bevalling wéér nodig is.. En bij een derde kan ik zelfs nauwelijks iets over vinden op internet, vandaar dat ik dacht ik schrijf er hier een bericht over. Zijn er hier moeders die het bij een derde bevalling weer nodig hebben gehad? En wat was bij jullie de waarschijnlijke reden ervoor?
Bij mij was het de eerste keer omdat onze zoon het zwaar kreeg en eruit moest (na een bevalling van 30 uur trok hij het niet meer en ik ook niet!!), de tweede keer was het nodig omdat onze dochter net niet helemaal goed gedraaid lag met haar hoofdje waardoor het niet vorderde en ook zij het benauwd kreeg. Beide keren leek het dus in principe niet te liggen aan mijn bekken oid, toch heb ik zelf het idee dat misschien de vorm daar beneden toch niet helemaal gunstig is voor het uitdrijven van een baby.. Het voelde beide keren precies hetzelfde, op hetzelfde moment en hetzelfde punt bleef het hoofdje vastzitten.
Benieuwd naar jullie ervaringen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je