Snap
  • Bevallingsverhalen
  • Bevalling
  • derde
  • Vacuümpomp,
  • vacuümverlossing,

Derde bevalling wéér vacuümpomp?

5 jaar geleden

Hey mooiste_monique, ik ben nu 26 weken dus het duurt nog even! In mei ben ik uitgerekend. En dan ga ik er maar vanuit dat deze ook langer blijft zitten, anders duren die laatste weken zo tergend lang! Ik ga zeker laten weten hoe het is gegaan :) tot nu toe gaat deze zwangerschap me heel goed af, weinig klachten en kwaaltjes. Ik hoop dat het een voorbode zal zijn voor een goede bevalling haha!

5 jaar geleden

Hoi, ben je inmiddels al bevallen van de derde? Erg benieuwd hoe het gaat( is gegaan). Ik heb inderdaad 2 keer een knip gehad bij de vacuüm, derde keer klein scheurtje.

5 jaar geleden

Dankje voor je reactie! Dat klinkt aardig soortgelijk als mijn ervaring. Ik hoop dit keer ook nog eens een spontane bevalling te zullen meemaken.. Bij inleidingen hou je toch een beetje het gevoel dat je lichaam er nog niet klaar voor was hé? Maar alsnog was dus de derde keer bij jou geen vacuümpomp nodig, dat is wel hoopvol! En een sneller herstel ook trouwens.. Was jij ook ingeknipt bij het plaatsen van de pomp? Daar heb ik ook erg veel last van gehad daarna.

5 jaar geleden

Ik ben bij nummer 1 en twee ingeleid, omdat ik overtijd liep. Bij nummer 1 een vacuüm gebruikt en ik was erg teleurgesteld dat na een tweede inleiding ook toen een vacuüm nodig was. Bij de derde hoopte ik op een spontane bevalling, maar ook deze keer ingeleid alleen deze keer zonder vacuüm bevallen. Ik was ook bang dat er weer een vacuüm aan te pas zou komen, maar gelukkig niet nodig geweest. Ik vond het wel veel heftiger zonder, omdat je nu het hoofdje voelt staan en bij een vacuüm wachten ze daar niet op. Het herstel was de derde keer wel veel sneller dan de eerste twee keer.