Snap
  • Bevallingsverhalen
  • tijd
  • Bevalling
  • blog
  • wereld
  • schrijven
  • gewichtsverlies

De wereld van Sofie

Ik wil schrijven over de dingen die mij gelukkig maken maar ook over alles moeilijke dingen die het mama zijn met zich mee brengt.

Pff mijn eerste blog. Wel een beetje spannend.

Ik wil schrijven over de dingen die mij gelukkig maken maar ook over alles moeilijke dingen die het mama zijn met zich mee brengt.

Wereld van Sofie

Sofie is nu alweer bijna 6 maanden. Wat vliegt de tijd! Het is al een echt dametje. Ik denk terug aan de bevalling en kijk naar mijn lijf... er moeten toch echt heel wat kilootjes vanaf. ( zo'n 15) Dus het ik besloten dat ik ga lijnen. Ik ga een dieet volgen wat Cambridge heet. Ik heb dit al een keertje gedaan en ben toen zo'n 9 kilo afgevallen.

Nu zullen sommige van jullie denken, geef het nog wat tijd. Maar ik heb PCOS en kan niet zonder extra medicijnen zwanger worden. Gewichtsverlies kan er voor zorgen dat dit wel weer kan. Dus een hele goede motivatie.

Ik houd jullie op de hoogte en voor vandaag een hele fijne zondag.

liefs

9 jaar geleden

Dank je wel! Ik dacht dat het wel eens tijd werd voor een positiever bljoge Olivier heeft een erg hoog niveau wanneer het gaat om zich gelukkig voelen, dat is met zekerheid vast te stellen. Het is een klein zonnestraaltje.Ben het met je eens wanneer je zegt dat het mens eigen is om maar cijfers uit te delen, bewust of onbewust. Kan me van de basisschool nog wel herinneren dat er op ouderavonden stiekem schriftjes werden vergeleken wanneer een ouder even niet op zat te letten. Of de resultaten van een ander wat zeggen over jouw kind.

11 jaar geleden

Hoi Sofie, hoe gaat he tnu met je? gaat het dieet goed? Ik hoop het wel want ik weet er alles van als je niet "gewoon" zwanger kan worden. Ik ben benieuwd naar je volgende blog!

11 jaar geleden

geniet nog lekker van jullie Sofie en succes met het afvallen. Ben benieuwd naar je volgende blogs.