{{ message.message }}
{{ button.text }}

De wereld van Sofie

Ik wil schrijven over de dingen die mij gelukkig maken maar ook over alles moeilijke dingen die het mama zijn met zich mee brengt.

Afbeelding blog 'De wereld van Sofie'
Pff mijn eerste blog. Wel een beetje spannend. Ik wil schrijven over de dingen die mij gelukkig maken maar ook over alles moeilijke dingen die het mama zijn met zich mee brengt.

Wereld van Sofie

Sofie is nu alweer bijna 6 maanden. Wat vliegt de tijd! Het is al een echt dametje. Ik denk terug aan de bevalling en kijk naar mijn lijf... er moeten toch echt heel wat kilootjes vanaf. ( zo'n 15) Dus het ik besloten dat ik ga lijnen. Ik ga een dieet volgen wat Cambridge heet. Ik heb dit al een keertje gedaan en ben toen zo'n 9 kilo afgevallen. Nu zullen sommige van jullie denken, geef het nog wat tijd. Maar ik heb PCOS en kan niet zonder extra medicijnen zwanger worden. Gewichtsverlies kan er voor zorgen dat dit wel weer kan. Dus een hele goede motivatie. Ik houd jullie op de hoogte en voor vandaag een hele fijne zondag. liefs

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je