{{ message.message }}
{{ button.text }}

De uitgerekende datum;wanneer bevallen?

De één bevalt precies op de uitgerekende datum, de ander moet soms wel een paar weken geduld hebben. Ook komt het af en toe voor dat het kindje zich juist veel te vroeg aandient. Hoe zat dat bij jullie?

Afbeelding blog 'De uitgerekende datum;wanneer bevallen?' Achtergrond blur afbeelding

Bij mijn oudste was de uitgerekende datum 09 november 2006 ( maar ik heb altijd gezegd dat dat niet kon kloppen ); uiteindelijk ben ik op 28 oktober 2006 bevallen ( zoals ik ongeveer had berekend ). Bij de jongste was de uitgerekende datum 04 april 2009 en ben ik één dagje later bevallen, namelijk op 05 april 2009. De uitgerekende datum:ben jij precies op die dag bevallen of heb je misschien wel 2 weken moeten wachten?

Ik ben benieuwd!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je