{{ message.message }}
{{ button.text }}

De meest bijzondere foto van je kindje

Heb je al eens gedacht aan een geboortefotograaf? Deze legt die allereerst momenten met je kindje op een professionele manier vast

Afbeelding blog 'De meest bijzondere foto van je kindje'

Nog een weekje en dan wordt onze kleine meid al weer een jaar! In zo’n eerste jaar maakt je baby een enorme ontwikkeling door; eerste lachjes, zitten, kruipen en soms zelfs al lopen! Al die bijzondere momenten probeer je als ouders vast te leggen. We hebben dan ook al een enorme collectie foto’s van haar. Maar de meest bijzondere zijn toch wel de foto’s uit de geboortereportage die geboortefotografe Marry Fermont maakte!

 

Geboortereportage

(Een selectie van) de foto’s staat op Marry’s blog online. Iedereen die het wilde, lieten we dan ook vol trots de foto’s zien. Toch reageerden veel mensen die op kraamvisite kwamen huiverig op de vraag of ze de foto’s wilden zien. Dat komt voornamelijk omdat ze nog niet bekend zijn met wat een geboortefotograaf doet. Wanneer ze eenmaal de foto’s hadden gezien waren ze allemaal enthousiast. Ik kan alle aanstaande ouders absoluut aanraden om een geboortereportage te laten maken. We vroegen dan ook aan Marry (een van de eerste geboortefotografen in Nederland) om uit te leggen wat een geboortefotograaf is. 

Wat is een geboortefotograaf?

Een geboortefotograaf legt het intense en bijzonder wonder, de geboorte van je kindje, vast. Geboortefotografie is een artistieke vorm die gaat om de pure emoties die komen kijken bij zo'n speciaal moment. Lees verder

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je