{{ message.message }}
{{ button.text }}

De kraamverzorgster...

Onze kraamverzorgster viel een beetje tegen... Hebben jullie dat ook weleens gehad??

Afbeelding blog 'De kraamverzorgster...'

Bij ons eerste dochtertje hadden we een erg leuke kraamhulp. Ze deed veel in huis, hield alles goed schoon en deed ook veel op een dag, maar ook had ze nog tijd om gezellig met ons te kletsen, te helpen met het verzorgen van ons kleine meisje en zelf om beschuit met muisjes te maken.

Afgelopen augustus ben ik bevallen van ons tweede dochtertje. We hadden weer om dezelfde kraamhulp gevraagd, maar helaas, ze was op vakantie.
Dit keer kreeg we een andere...
Een aardige meid, maar pff wat een verschil met de vorige kraamverzorgster!
Ze deed echt maar heel weinig in huis. Je moest alles vragen en al had je het gevraagd dan deed ze sommige dingen nog niet. Wel was ze erg veel in het zorgdossier aan het schrijven en gezellig met de opa’s en oma’s aan het kletsen...
Ze was echt heel aardig en ook leuk met onze oudste dochter, maar toch vond ik dit wel heel erg jammer!
Er werd weinig schoongemaakt, het toilet en de badkamer elke dag? Wel nee... En als er gezogen was, zag ik ’s avonds de muisjes nog liggen.
Als het nou zo was dat mijn baby of ik erg veel hulp en verzorging nodig hadden de eerste dagen, dan is het logisch dat er weinig in huis gedaan werd, maar dat was niet het geval. Het ging gelukkig prima met ons!

Hoe was jullie kraamhulp? En als zij niet goed was, hebben jullie er dan wat van gezegd?

Wij hebben het wel tegen haar gezegd, en één dag ging dan ook alles goed en werkte ze echt hard, maar de dag daarna helaas weer niet.

Op dag 6 werden we ’s ochtends gebeld dat de kraamverzorgster ziek was. Sneu voor haar, maar wij kregen de laatste 3 dagen nog een andere hulp! Ik vond dat erg fijn, want deze hulp was super! Zij maakte wel goed schoon. Ze kwam binnen en vroeg direct om de schuursponsjes! Het rook ook meteen schoon. Zo fijn!

Dus de laatste 3 dagen hadden we gelukkig nog wel een schoon huis ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je