{{ message.message }}
{{ button.text }}

De inleiding..

Afbeelding blog 'De inleiding..' Achtergrond blur afbeelding

Op 13-01 zou mijn kleine meisje gehaald worden op 39 weken..

12-01 op zondag verloor ik sochtends al wat slijm met bloed.. jajaa het was die oooohzooo beruchte slijmprop.. voor de zekerheid de vk van ziekenhuisgebeld. Ze vertelde mij dat het niet ernstig is en als het helderbloed verlies ging worden dat ik terug moest bellen. De dag verliep gewoon verder normaal ofjaa met de dagelijkse mankementen die ik al had.. rond 7 uur verloor ik steeds meer bloed en ging opnieuw bellen.. jaa neem je spullen maar vast mee in de auto voor het geval dat..

Half 8 waren we er en gingen ze toicheren..je bent op goede weg het is al 3 cm.. maar omdat zo weinig is gaan we je nog niet inleiden..(met 3cm liep ik al een week). Ze stelde de vraag of ik wilden blijven of na huis wilden aangezien ik er morge vroeg toch moest zijn.. ik zei dat ik graag na huis wilde in me eigen omgeving.. ze stripte me nog een beetje en mocht lekker na huis.. ze vertelde er wel bij dat de weeen nu opgewekt zouden kunnen zijn..op na huis lekker op de bank genieten van de laatste x samen thuis. Tegen een uurtje of kwart voor 9 zeg ik tegen me man. Ik ga even douche, heb het koud en voel me niet zo lekker.. verder geen ween ofzo gehad. Vervolgens sta ik op en hatsjiekiedeeee me vliezen braken.. me man belt het ziekenhuis om dit te vertellen en we moesten achter mekaar komen.. al 4 cm ontsluiting het gaat beginnen... yes je mag nu komen kleine meid.. geen inleiding ... en toen dat lees je in me volgend bericht

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je