{{ message.message }}
{{ button.text }}

de hectische bevalling

na 3 jaar misschien toch maar even tijd dat ook de bevalling wordt verteld.

Afbeelding blog 'de hectische bevalling   ' Achtergrond blur afbeelding

mijn bevalling. het is het weekend van 22 november 2014. ik heb kramoen. is dit de bevalling is het begonnen ?? nee helaad. ik heb waarschijnlijk gewoon iets verkeerds gegeten.
ik heb die dinsdag weer een afspraak voor controle bij de verloskundige.
mijn bloeddruk is te hoog.. komt het omdat ik lopend kwam en met de trap was gegaan. de dag daarna moest ik wret even terug komen om opnieuw mijn bloeddruk te cobtroleren. woensdag is weer mijn bloeddruk te hoog. ik kom morgen bij jou thuis om hem te controleren vang gelijk even een plasje op. zo gezegd zo gedaan. de volgende ochtend weer te hoge bloeddruk en eiwitten in mij urine. donderdag kwam ze weer cobtroleren. hetzelfde.
de verlosjundige zei we kijken het wrekend nog even aan en dan maandag maken wij een afspraak om je in te leiden.
wat een heerlijk gevoel gaf dat (ofzo?) rist bracht het.
vrijdag ging ik lekker wandelen met de hond en even boodschappen gefaan.
geen zin om te koken dus lekker doner met lekker veel knoflooksaus, nog even bankgehangen om vervolgens naar bed te gaab.
ik kon niet slapen al weken nket meer. rond 1 uur kreeg ik pijn in mijn buik. zal de doner wrl wezen dacht ik nog.. ik ging uit bed dronk wat melk en ging weer naar bed. de pijn werd erger. het leken wel ..WEEEN !!
om 2 uur naakte ik mijn vriend wakker. ik zei dat ik pijn had en dat hij even moest timen. 'wat moet ik timen dan ?' zei hij 'weet ik veel time iets het doet zeer'
weer een uur later ging ik naar de wc ik verloor bloed. lictelijk in paniek zei ik mijn vriend dat hij de verloskundige moest bellen. slaperig nam ze op en liet rustig weten er aan te komen.
top ga ik nog even douchen dan voel ik me weer een beetje fris.
zo gezegd zo gedaan.
uiteindelijk kwan de verloskundige om kwart over 4. ze observeerde even mijn weeen en liet weten even bovel te willen voelen en dan weer op huis aan te gaan. beetje teleurgesteld liep ik naar boven. ging op bed liggen en tijdens mijn volgende wee voelde ze even. ze had zo'n blik. ik dacht of er is iets mis...of ze had dit niet verwqcht.
ik wacht nog even de volgende wee af.
bij de volgende wee zei ze ' je hebt al 7cm ontsluiting. pai je kofers maar we gaan jaar het ziekenhuis!' ( dat is wat ik wilde) 'als het nu al zo snel gaat wil ik het wel thuis proberen'. dat was even spannend. dus de verloskundige ging haar spullen pakken uit de auto. maat zodra ze de voordeur open doet schreeuw ik dat het vegonnrn is. ik moet persen...!! 'wacht even !! ze is er jog niet!!' was wat mijn vriend zei. en rendde ondertussen naar benede om te vertellen dat het begonnen was. ze zei alleen maar ' doet wat je lichaam zegt dat je moet doen ! dat gaf mij rust ik mocht gewoon doen wat mijn lichaam mij aan gaf. maar niet op bed want ja er lag nog niks klaar. de verloskundige rende rond om alles klaar te maken en mijn vriend om alle spullen bij elkaar te zoeken. ik voelde me best alleen maar dacht ik kan dit!
mijn vrieend kwam na zijn taken bij mij zitten en en dit was zo nirt wat ik van bevallen had verwacht. ( in mijn hoofd beviel je gewoon op je rug in een ziekenhuis bed)
doordat ik op mijn hurken zat begonnrn mijn benen te verzuren en mocht ik eindelijk op bed... op mijn zij! (huh?) en toen ging het heel snel. en werd mijn zoontje om half 6 geboren.. rond omdat iedereen vergeten was op de klok te kijken. toen de kraamhulp vlak na de bevalling binnen kwam en vroeg hoelaat is hij geboren. de verloskundige zei' doe maar half 6 "
im alle haast zijn er ook nergens fotos van.
al met al een snelle hectische bevalling.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je