{{ message.message }}
{{ button.text }}

De geboortefotograaf bij de bevalling

Hoe bijzonder is het om de dag, dat je leven voorgoed veranderd, vast te leggen door een geweldige geboortefotograaf?

Afbeelding blog 'De geboortefotograaf bij de bevalling'

Hoe bijzonder is het om de dag, dat je leven voorgoed veranderd, vast te leggen door een geweldige geboortefotograaf? Een fotograaf die precies weet wat ze doet en die alle emoties, die bij de bevalling komen kijken, precies zo weet vast te leggen dat je na het kijken van de geboorterapportage het gevoel hebt dat je de bevalling opnieuw meemaakt?

De bevalling komt steeds dichterbij en wij vertellen enthousiast aan vrienden en familie dat wij een geboortefotograaf bij de bevalling aanwezig hebben. Wij merken aan de reacties dat dit nogal een no-go area is, omdat we ons bijna verdedigen moeten waarom wij een “onbekende” bij onze bevalling laten. Wij vinden het juist een ontzettend stoere beslissing, ook omdat het nog zo onbekend is, vinden wij het juist ontzettend gaaf. Wij gaan de geboorte van onze dochter vastleggen op een zeer bijzondere manier en wij weten zeker dat de mensen, die vooraf nogal “schrokken”, na het zien van de geboorterapportage opnieuw schrikken… maar dan van verwondering!

|| De bevalling ||
De dag van de bevalling is aangebroken en we bellen direct met de geboortefotograaf. Wij waren met zijn drieën de enigen die wisten dat onze bevalling op deze dag ingeleid zou worden. Het geeft een hele speciale band!

Inmiddels waren wij een uur aanwezig in het ziekenhuis toen de geboortefotograaf arriveerde, de weeënopwekkers waren inmiddels toegediend, dus de bevalling kon beginnen. We hebben met elkaar bijgepraat en een kop koffie gedronken toen de geboortefotograaf aan ons vroeg of wij wouden dat ze even wegging. We riepen allebei dat ze lekker bij ons moest blijven! We vonden het hartstikke gezellig, heerlijk een beetje afleiding.

Nadat de weeën heviger werden was de geboortefotograaf niet alleen goed voor de gezelligheid, ook heeft zij ons door de bevalling “gesleept”. Het verplegend personeel zag dat zij ons assisteerde met het wegpuffen van de weeën, waardoor zij zelf al aangaven dat hun hulp niet nodig was. De geboortefotograaf zei precies op het juiste moment de juiste dingen om de weeën op te vangen. Mijn vriend en ik hebben niet in de gaten gehad dat de geboortefotograaf foto’s maakte, we hadden op dat moment genoeg aan elkaar en haar stem met advies zorgde ervoor dat we de bevalling heel goed door zijn gekomen.

Nadat onze prachtige dochter geboren was en ze een tijdje op mijn borst had gelegen was het ontzettend fijn om na te praten met ons drieën. De geboortefotograaf heeft ons niet alleen door de bevalling heen gesleept, maar ook heeft zij daarnaast de allermooiste foto’s van ons hele leven gemaakt.

Dit is een verhaal hoe wij dit hebben meegemaakt en hoe ontzettend blij we zijn dat de geboortefotograaf dit voor ons heeft gedaan. We zijn haar ontzettend dankbaar en hebben ontzettend veel waardering voor het werk dat zij levert.

|| Foto's ||
Als blijk van waardering laat ik jullie een aantal prachtige foto’s zien.

Geboorte_1453990105.jpg

|| De geboortefotograaf ||
Wie heeft bij jullie de foto's genomen tijdens de bevalling? Ben je tevreden over het resultaat? Of had je achteraf ook graag gewild dat een fotograaf de foto's had genomen?

Ben je benieuwd wie deze prachtige foto's gemaakt heeft? Neem een kijkje op de geboortefotograaf (Getsje Vijn) haar facebook: https://www.facebook.com/Vijn-Fotografie-1396880477242062/?fref=photo

Veel liefs, Rita. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je