{{ message.message }}
{{ button.text }}

de 20 wekenecho van Quinn Densey

Afbeelding blog 'de 20 wekenecho van Quinn Densey'

hoi lieve lezer, wat leuk dat je mijn blogbericht komt lezen.

Het word niet z’n leuk blogbericht.(pak de tissues er maar bij) ik ga jullie vertellen over mijn 20 weken echo van de zwangerschap van ons eerste kindje Quinn.

4 september 2017 was een feestdag voor Dennis en mij.. Wij zijn samen in het bootje van het geregistreerd partnerschap gestapt! jeejj!! Super leuk, en een geweldige ervaring. Sochtends vroeg samen met onze ouders naar het gemeente huis in Nieuwerkerk aan den ijssel. Beide ouders waren onze getuigen. We zeiden allebei volmondig JA tegen elkaar.

5 september 2017 de dag van de 20 weken echo.. ik had 3 september pas tegen dennis verteld wat de echo precies in hield, aangezien dennis een type is die zich er maanden zorgen om kan maken. Al die tijd heb ik vol gehouden dat dit alleen een echo was voor de geslachtsbepaling. Hij was super blij dat ik dit heb gedaan voor hem.(gelukkig maar) onderweg nog wat grapjes gemaakt samen en heerlijk gelachen om elkaar.

Nou daar lopen we dan met zn 2e de echokamer binnen. De echoscopiste ging wat dingen uitleggen aan ons en was erg gezellig en vol humor... tot dat ene moment.

Het moment dat ze wat zag op de echo wat niet klopte... Wij konden uit de echo niet veel opmaken wij zagen zwart witte vlekjes haha.

Ze kon en mocht ons niks vertellen... Ze belde voor ons het ziekenhuis op en we konden de zelfde middag daar terecht.

Daar gingen we dan samen huilend van Gouda naar Leiden.. en wat een lange weg is dat dan.

Niet wetend wat er aan de hand is. Dit valt ons heel zwaar.

Eenmaal daar aangekomen kregen wij nog een uitgebreidere echo en werd alles duidelijk..

Spina bifida (openruggetje) in de zwaarste vorm. Met nog veel meer dingen die niet goed waren.( onderandere klompvoetjes, vergrote hersenkamertjes en ga zo eigenlijk maar verder)

De wereld zakte onder onze voeten vandaan...

Gesprek na gesprek en onderzoek na onderzoek gehad te hebben gaf ik aan het kindje zo snel mogelijk uit mij te willen hebben. Hoeveel ik er ook van hou. Klinkt heel gek voor vele mensen maar dit was hoe ik er dat moment over dacht. Dit is overregens niet gebeurd omdat dit tegen de regels in is.

Wel hebben wij een datum uitgekozen wanneer ik dan wel zou gaan bevallen. Het is namelijk geen abortus geweest maar een natuurlijke bevalling.

in het volgende blogbericht meer over mijn bevalling en de week erna..

lieve lezer, bedankt voor het lezen van mijn blogbericht.. Het was dit keer een heftige.

Dikke kus en tot het volgende blogbericht.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je