{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar was ze dan ! totaal onverwacht!

Soms heb je als moeder/zwangere het gevoel dat er iets niet klopt, wat het is ? Daar kun je je vinger niet op leggen. het gevoel blijft...

Afbeelding blog 'Daar was ze dan ! totaal onverwacht! '

Didi is na een snelle bevalling geboren. 

Van een hele dag rugpijn doe aan het zeuren was en meerdere malen contact met de verloskundige kreeg ik het advies om de volgende dag maar urine in te leveren. Het zou vast blaas ontsteking zijn.  iets zij mij dat dat het niet was....

De hele dag heb ik geslapen af en toe werd ik wakker, dronk wat en ging snel weer naar bed. beter voelde ik mij niet worden.

Om 23.00 dacht ik laat ik maar een warme douche nemen, ik voel me dan vast beter!  en dat was zo en ik dook lekker het bed in.  3 uur s'nachts, ik voel me echt niet lekker, het lijken wel weeën, ik moet naar de wc, in mijn achterhoofd gaat het idee dat het persdrang lijkt.  snel belt mijn man de verloskundige, ik roep tegen hem dat de baby komt ! 

Gelukkig woont de verloskundige dicht bij. 03.10 is ze er en om 03.15 word Didi geboren. Onderweg heeft de verloskundige al een ambulance gebeld.  Didi is geboren, maar word meteen meegenomen. Papa mag niet mee ze hebben de ruimte in de ambulance nodig. 

Daar lig ik dan. Mijn man zit naast mij, net moeder geworden maar mijn kind is weg. 

2 uur laten mag ik pas naar het ziekenhuis, er is geen ambulance beschikbaar, ik ben geen spoed, 

En Didi is al die tijd alleen in het ziekenhuis zonder mama en zonder papa 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je