{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar is ze dan! Haar naam is Layla <3

Over de uren na de keizersnee, onze hereniging en de dagen die volgden. Wat een heerlijkheid!

Afbeelding blog 'Daar is ze dan! Haar naam is Layla <3' Achtergrond blur afbeelding

Daar is ze dan! Haar naam is Layla <3

Daar lag ik dan, op de uitslaapkamer zonder kind, man of echte bewustheid van de afgelopen uren/dagen. Iedere keer als ik in slaap viel schrok ik weer wakker met de vraag in mijn hoofd: wat is er nou eigenlijk gebeurd!?

Na een uur mocht ik eindelijk naar m'n kindje - en man niet te vergeten ;) Mijn moeder en een verpleegster kwamen mij halen. Op dat moment brak ik. Ik was zó moe, zó onder de indruk en ik had gewoon écht even wat liefde nodig.

Daar gingen we dan, door de gangen, op weg naar mijn kindje. Ze hadden expres gewacht met het aankleden e.d. zodat ze nog even zo bij mij kon liggen. Oh wat was dat heerlijk. Wie deed me wat? M'n man zo trots als een pauw en ukkie gewoon prachtig!

En ze hoefde niet naar de neonatale afdeling waar eerst nog sprake van was gezien mijn koorts na de ruggenprik, waarvoor ik weer antibiotica kreeg. Ze mocht heerlijk bij mij blijven.

In de avond ging iedereen weg en toen drong het écht door. Ze is hier, bij mij, van mij.

Ruggenprik werd in de avond stop gezet en de volgende ochtend zou de katheter eruit.

De volgende dag rustig aan begonnen met borstvoeding en wat familie voorgesteld aan de uitbreiding. Verder nauwelijks iets, want je kan zelf nog bar weinig. Ik ben geholpen met douchen en dat was het dan weer. Weer in dat bed waar je al tijden aan vast zit...

Maar wel gigantisch genieten van het kijken naar die kleine, ruiken, knuffelen, kroelen en voeden. Ook d'r vader, die nooit had gedacht zo gek te kunnen zijn op een baby :)

Vandaag zelf gedoucht en gekeken bij het badderen. Gevoed op een stoel en toen weer dat stomme bed in. Nu ligt de kleine dame heerlijk op mijn borst te slapen en ze mag zo weer. Aangezien ze 7% is afgevallen voeren we de frequentie wat op en kolven we tussendoor om extra te stimuleren. Kleine veelvraat. Vannacht had ze nogal zuigdrang en was mijn voeding simpelweg te kort.

Vanavond komt haar papa ook weer even knuffelen en bijpraten en dan mogen we hopelijk morgen weer naar huis. Nu weer even lekker genieten en hopelijk na de komende voeding nog even slapen.

Tot blogs!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je