{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar is ze dan eindelijk..Ava ❤️

Ava geboren op 24/12/15. 3330 gram en 50cm lang. Heb de beste kerst ever gehad!!!

Afbeelding blog 'Daar is ze dan eindelijk..Ava ❤️' Achtergrond blur afbeelding

Na een dagje last minute shoppen voordat we de feestdagen in gingen begonnen de weeen plotseling rond 18:00 uur. 

Had gelijk weeen om de 3 soms 5 minuten. Had mijn vluchtkoffer nog niet eens helemaal klaar staan gezien ik eigenlijk pas 27 december was uitgerekend en gezien het mijn eerste is vertelde men mij dat je bijna nooit voor je due date ging bevallen. Dus mijn eerste gedachte was dus - daar gaat mijn heerlijke kerstmaaltijd!

Om een lang verhaal kort te maken mocht ik direct naar het ziekenhuis ivm de snelle weeen kwamen ze tot de ontdekking dat ik maar 1cm ontsluiting te hebben. Ongeveer 6 uur later was het 1,5 cm!!! Tijd voor een ruggenprik dacht ik zo. De volgende ochtend rond 8:30 bleek ik volledige ontsluiting te hebben en gingen ze mij vliezen breken. Na 15 min persen en om precies 10:55 uur werd ze eindelijk geboren....Ava!!! 3330 gram en 50 cm lang met goeie apag score van 10/10.

Samen mochten we kerstavond en de kerstochtend vieren in het ziekenhuis samen met de lokale kerstman. 

Beste kerst ever!!!!! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je