{{ message.message }}
{{ button.text }}

daar is ons mooie meisje dan!!

37 weken zwanger en totaal onverwachts braken mijn vliezen en ging het ineens in een sneltrein vaart.

Afbeelding blog 'daar is ons mooie meisje dan!! '

ik lag lekker in bed om te gaan slapen, ineens hoor/voel ik plof maar was bij mijn navel dus ik dacht.. wat is dat nou? ja het zal wel. Totdat er ineens vocht kwam, toen ging er een lampje brandden. Ik stond op en zei tegen mijn man wil je een handdoek pakken want denk dat mijn vliezen gebroken zijn. 

Hup handdoek eronder en ziekenhuis bellen, ik had niet verwacht dat ik direct moest komen dus gauw opa en oma gebeld zodat opa op ons zoontje kon passen en oma mee naar het ziekenhuis. Om half 1 gingen we naar het ziekenhuis en voelde wat kramp tijdens de auto rit. 

Eenmaal in het ziekenhuis aan de monitor en ze zeiden het kan dat de kramp weer afzakt dan mag je rond 5 uur naar huis. Ik dacht zal mij weer overkomen. Krampjes gingen wat op en af maar rond kwart voor 3 werd het wat erger en erger en erger.. er zat haast geen stop moment tussen... ohhh ja zo voelde dat nu herinner ik het me weer. Dit zakt niet meer af hoor. Mijn moeder zegt heb je nog geen persweeen? Nee maar dit hou ik niet lang meer vol zo... ik had de zin net uitgesproken en ik kreeg een perswee.. ik raakte in paniek want kon het niet wegpuffen, gelukkig was de gyn er zo snel. Toen ze voelde was ze al onderweg om te komen. Ze wil uitleggen wat ik moet doen bij een perswee maar er komt weer een wee en ik begin te persen. Geen uitleg nodig laat dat maar aan moeder natuur over haha 5 minuten later was ze er dan.achteraf goed dat het zo snel ging want de navelstreng zat om haar nekje. Om 3.50 geboren en 2700 gram dus dat veel te licht viel wel mee. 

Ze is heerlijk lief en rustig. Ik voel me redelijk fit.. alleen extreme naweeen maar dat is niks als ik naar ons prinsesje kijk. 

Dat down gevoel wat ik had is als sneeuw voor de zon verdwenen en de pijn die ik had tijdens de zwangerschap is ook niet zo heftig meer. Nu dus tijd om te genieten van mijn pracht gezin! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je