{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar is hij dan!!!!

Vanochtend is onze zoon eindelijk geboren..

Afbeelding blog 'Daar is hij dan!!!!'

Vanochtend om 07.19 uur is eindelijk onze zoon geboren bij 41+2!

Eindelijk.... Pfff... Net de dag dat we een afsprak hadden voor een CTG scan en bij de arts is het dan toch vanzelf begonnen zonder te strippen.

Om 03.00 uur werd ik wakker van een vreemd gevoel. Maar dacht dat ik gewoon erg moest plassen. Naar de wc gaan hielp en daarna was het weer tien minuten rustig, maar toen ging het verder en kwamen de weeën al om de vier minuten. Mijn vriend heb ik om half vier wakker gemaakt en om vier uur hebben we de verloskundige gebeld. Twintig minuten later stonden we in het kraamhotel. Bij meting om half vijf had ik al vier centimeter. Lekker een uurtje onder de douche gezeten daarna zes centimeter, echter waren de vliezen nog niet gebroken. Deze zijn door de verloskundige om half zeven uiteindelijk gebroken en daarna ging het heel snel. Ik had binnen half uur negen en half centimeter, dus nog niet genoeg. Onze kleine vent besloot toen nog even om te draaien en dat het tijd was. Ik heb twee persweeen op moeten houden voordat we tien centimeter hadden en binnen vier minuten is toen onze vent onder de poep te wereld gekomen.

Wij liggen nu dus lekker te rusten in het kraamhotel vanwege het poepen poliklinisch. Morgen lekker naar huis toe want de kleine doet het super!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je