{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bevallingsstress....

Morgen start mijn 37ste week! HELP! Ik ben er niet klaar voor. Ik heb nog altijd geen perfecte naam en de nesteldrang is ook ver te zoeken!

Afbeelding blog 'Bevallingsstress....' Achtergrond blur afbeelding

Daar zit ik dan, als een zoutzak op de bank.

Afgelopen donderdagavond hebben we als gezin nog even snel een zwangerschapsshoot gedaan, de hele zwangershap voelt gehaast en gestrest dus voor mij was het belangrijk om even iets speciaals te doen. 

Man lief werkt 6 dagen in de week en ik zit dan wel lekker bij de deur maar de zorg voor onze zoon van bijna 2,5 is soms ook wel vermoeiend. Vooral omdat ik zelf niet vooruit te branden ben.  

Ik moet de babykleertjes nog strijken, de vluchtkoffer pakken, de keuken mag ook wel weer een schoonmaakbeurt, er moet hoog nodig gedweild worden, en de was stapelt zich ook in hoog tempo op..

Mijn energie is echt minimaal en heb helemaal geen zin om te beginnen aan het huishouden, maar als ik blijf uitstellen dan blijft het een zooi.. 

En dan hebben we ook nog geen voornaam voor ons kleine meisje. Ik vind het zo erg maar ik vind niks geweldig. We dachten er uit te zijn, maar nu slaat de twijfel toch weer toe en ben ik niet meer zo gek op deze naam. In mijn hoofd is deze naam zelfs al geen optie meer. 

Ik denk dat ik vandaag maar besluit om opnieuw op namenjacht te gaan op het internet.. En het huishouden? Dat probeer ik tussendoor een beetje op te pakken.

Jeetje waarom kan ik niet gewoon lekker genieten van de laatste weken, bij de eerste was het allemaal zo veel relaxter.

Ik kan niet wachten tot de kleine meid er is en hopelijk vind ik snel de rust weer terug.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je