{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bevalling van een tweeling

Op 19 September 2014 zijn onze wondertjes geboren. Ik ben ingeleid in de ochtend maar helaas na 10 uurtjes helaas een spoedkeizersnede.

Afbeelding blog 'Bevalling van een tweeling'

Eind augustus werd ik opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging.  Ik was toen 34 weken zwanger. Ik had al meerdere malen bij elke arts die ik aan me bed heb gehad gevraagd of het wel verstandig was om mij natuurlijk te laten bevallen gezien de situatie waarin ik verkeerde. Niemand leek zich druk te maken. Behalve me man en ik. Op 19 September werd ik ongeleid en na 10 uur met weeën gelegen te hebben moest ik met spoed naar de OK voor een spoedkeizersnede onder narcose ben ik bevallen en 2 uur later heb ik onze kinderen pas kunnen zien. Ivm personeel tekort was er niemand om mij naar boven te brengen. Dit alles heeft een behoorlijke impact op me gehad en nog steeds heb ik er last van. Maar gelukkig zijn de kinderen gezond en hebben hun er niks aan overgehouden! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je