Snap
  • Bevallingsverhalen

Bevalling van een tweeling

Op 19 September 2014 zijn onze wondertjes geboren. Ik ben ingeleid in de ochtend maar helaas na 10 uurtjes helaas een spoedkeizersnede.

Eind augustus werd ik opgenomen in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging.  Ik was toen 34 weken zwanger. Ik had al meerdere malen bij elke arts die ik aan me bed heb gehad gevraagd of het wel verstandig was om mij natuurlijk te laten bevallen gezien de situatie waarin ik verkeerde. Niemand leek zich druk te maken. Behalve me man en ik. Op 19 September werd ik ongeleid en na 10 uur met weeën gelegen te hebben moest ik met spoed naar de OK voor een spoedkeizersnede onder narcose ben ik bevallen en 2 uur later heb ik onze kinderen pas kunnen zien. Ivm personeel tekort was er niemand om mij naar boven te brengen. Dit alles heeft een behoorlijke impact op me gehad en nog steeds heb ik er last van. Maar gelukkig zijn de kinderen gezond en hebben hun er niks aan overgehouden! 

9 jaar geleden

Hallo Tasia, Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ja ik snap dat je het spannend vind. Want dat is het ook hihi. 1 tip laat alles over je heen komen dan komt het allemaal goed. Mocht je vragen hebben dan mag je me altijd benaderen. En het is wel mij bedoeling om tussen alle drukte door te bloggen hihi komt goed! Fijne dag!

9 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met je tweeling. Ik ben ook zwanger van een tweeling . Ik vind het zooooo spannend. Ik hoop dat je veel meer gaat bloggen.

9 jaar geleden

Dank jewel Sara! Zal ik zeker doen. Groetjes Cyndi

9 jaar geleden

Wat een mooie foto en wat een prachtige kinderen! :) Gefeliciteerd en geniet ervan!