{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bevallen...Maar toen..deel 6

Na een heftige bevalling van bijna 50 uur, werd mijn kind afgenomen en kwam op de afdeling neonatologie te liggen...

Afbeelding blog 'Bevallen...Maar toen..deel 6' Achtergrond blur afbeelding

Nauwelijks bijgekomen van de bevalling en net aan ons ontbijt, kwam de verpleegster van Tyler de kamer in. Er is vanacht een incident geweest met jullie zoon. Graag willen we dit met jullie bespreken.

Wij (ik in een rolstoel) gingen mee naar de afdeling waar ons zoontje lag. We hadden geen idee wat we aan zouden treffen. Maar hij lag lekker te slapen in zn conveuse.

De kinderarts en assistente kwamen bij ons, en vertelde dat Tyler zo overstuur was vanacht dat hij zn fopspeen vacuum had gezogen en daardoor blauw was aangelopen. Misschien dat hij vandaag naar huis mocht, maar hierdoor toch maar niet.

Daar zaten we dan, eerst hoor je van een incident en daarna hoor je dat hij niet naar huis mocht. Doordat hij nu tevreden in zn bedje lag bleef ik gelukkig kalm.

De arts vertelde ook dat ze geprobeerd hadden een infuus aan te leggen voor de antibiotica, maar dit was helaas niet gelukt.

Hierdoor was zn handje wat blauw, en hebben ze besloten het oraal toe te dienen met een spuitje. Mocht hij naar huis mogen dan moesten wij dit ook een paar dagen doen.

Gerustgesteld dat hij ondanks het 'incident' verder goed te pas was, mocht ik hem even vasthouden. Het was wennen, maar een heel mooi moment..Ik moest helaas weer snel terug naar mijn eigen afdeling voor een nacontrole, maar mocht komen wanneer ik wilde.

Na 2 dagen zonder rare dingen mochten we eindelijk naar huis! Eindelijk mn eigen bed! Eigen eten, eigen spulletjes en Tyler zn eigen kamertje.. We waren super blij! Onze roze wolk kon beginnen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je