{{ message.message }}
{{ button.text }}

Beschuit met muisjes en chocola!

Lekkere traktatie tip voor als je bevallen bent! Handig om alvast te maken als je nog zwanger bent. En echt lekker!! Ook leuk om te trakteren voor je kinderen of je partner.

Afbeelding blog 'Beschuit met muisjes en chocola!'

Deze handige tip kregen wij van de kraamverzorgster die ons verzorgde na mijn eerste bevalling.

Mijn man wilde beschuit met muisjes trakteren op zijn werk en de kraamhulp zij dat zij het wel even alvast kon maken met witte chocola! Hij hoefde dan op zijn werk geen beschuitjes gaan staan smeren. En bovendien smaakt het beschuitje zo nog veel lekkerder ook! Daarom heb ik het dit keer zelf gemaakt, beschuitjes met witte chocola en muisjes!

Het enige wat je nodig hebt: beschuiten, repen witte chocola en muisjes.

Je smelt de witte chocola au-bain-marie. Vervolgens smeer je de gesmolten chocolade op het beschuitje, je doet de muisjes erop en voila!
Je laat de chocola weer hard worden (dit duurt wel even, en het wordt niet echt keihard, maar wel hard genoeg) en je stopt de beschuiten in een koektrommel. Handig!

Ik heb 8 repen chocola (100 gram per reep) gebruikt voor een stuk of 50 beschuiten. Ik denk dat ik 3 of 4 pakjes met muisjes hiervoor heb gebruikt.

Ook erg handig om van tevoren te maken, want je kunt het behoorlijk lang bewaren, de beschuiten worden niet zacht en ze blijven lekker! Zo hoeft je man ook niet elke keer als er kraambezoek komt in de keuken te staan om beschuitjes te smeren. Makkelijke toch!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je