{{ message.message }}
{{ button.text }}

Amerikaanse bevalt onder begeleiding van YouTube

Ze deelt op hilarische wijze haar verhaal

Afbeelding blog 'Amerikaanse bevalt onder begeleiding van YouTube '

Tia Freeman (22) kreeg tijdens een vakantie ineens flinke buikkrampen. Ze dacht dat dit door een voedselvergiftiging kwam, maar de krampen werden steeds heviger.

​"Ik dacht dat die buikkrampen van een voedselvergiftiging kwamen. Ik had een tussenstop van 17 uur dus ik ging naar mijn hotelkamer in Istanbul. De buikkrampen werden steeds heviger, ik dacht dat ik flauw ging vallen."

Tia had geen idee dat ze zwanger was toen ze besefte dat ze aan het bevallen was. Tia was helemaal alleen en er was niemand in haar omgeving die Engels sprak. Ze had gelukkig toegang tot YouTube, waarop ze filmpjes keek waarmee ze zich door de bevalling kon loodsen. 

"Als niemand mij helpt helpt internet mij wel. Ik ben een millennial dus YouTube leert mij hoe ik mijn kind ter wereld moet brengen." 

Ze zag op internet een aantal posities waarin ze comfortabel kon gaan zitten en kreeg toen de spirit: "BOOM laten we gaan bevallen". Ze legde alvast wat handdoeken klaar waarin ze de baby kon wikkelen.

YouTube vertelde haar dat ze niet moest gaan persen totdat ze iedere twee minuten weeën had. Dit bleek al het geval te zijn. "Mijn weeën waren al een minuut na elkaar dus ik was al te laat. Ik beet op een handdoek en begon te persen." De pijn was immens. Maar gelukkig ging het snel, na 5 of 6 keer persen was haar zoontje Xavier er. 

Toen kwam de placenta nog, die kwam eruit op de wc. Ook moest ze iets met de navelstreng, zonder klemmen. Gelukkig hielp Google haar: ze las dat ze schoenveters kon gebruiken om de navelstreng mee af te sluiten. Ze kookte de veters uit en klemde deze om de navelstreng. Het lukte om deze door de snijden.

Tia vertelt dat ze enorm trots was op zichzelf. Ze ging na de geboorte direct naar het ziekenhuis om hulp te zoeken. Daar dachten ze even dat ze een mensensmokkelaar was. Toen al snel bleek dat haar verhaal klopte werd ze als een heldin ontvangen en wilden alle medewerkers met haar op de foto!

Xavier is inmiddels 7 weken oud en is al over de hele wereld bekend. 


Bron: RTL Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je