Snap
  • Bevallingsverhalen
  • bevallen
  • verloskundige
  • Vreemdgaan
  • vroedvrouw

Als je man vreemd gaat met de vroedvrouw

Het overkwam Rachel.

De Engelse Rachel (niet haar echte naam) is er een dag na haar bevalling achter gekomen dat haar partner vreemd is gegaan met haar vroedvrouw. Ze kreeg dit te horen van de vroedvrouw zelf! 

Rachel heeft meteen een klacht ingediend tegen de vroedvrouw. Ze vindt het een vreselijk idee dat de vrouw haar en haar pasgeboren dochtertje verzorgt heeft terwijl ze ook met haar partner naar bed is geweest. Ze zegt dat ze zich aangerand voelt. 

Ik moet nu leven met de gedachte dat de vrouw die seks had met mijn vriend onze baby vastgehouden heeft. En dat is dan nog gebeurd tijdens mijn zwangerschap. Dit zal me voor de rest van mijn leven blijven achtervolgen.

Gelukkig werkt de vroedvrouw niet meer in het ziekenhuis. Helaas te laat voor Rachel, want die heeft haar bevalling zonder haar vriend moeten doen omdat hij wist dat zijn minnares in het ziekenhuis werkte. 

Bron: HLN

6 jaar geleden

Misschien moet ‘Rachel’ minder boos zijn op de voedvrouw en meer op haar vriend. Als zij het haar niet had verteld was ze er misschien veel later achter gekomen wat voor een eikel haar vriend was

6 jaar geleden

Hij is niet op komen dagen tijdens de bevalling omdat zijn minnares daar werkte? Wat een eikel, mag toch hopen dat die een schop heeft gehad.

6 jaar geleden

Het zal je maar gebeuren, Ik zou echt laaiend zijn geweest! en inderdaad zou ik er dan ook aan denken bah die persoon met jou mooi wondertje. Maar lijkt me dat elke vrouw dat zou hebben.