{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als je man vreemd gaat met de vroedvrouw

Het overkwam Rachel.

Afbeelding blog 'Als je man vreemd gaat met de vroedvrouw'

De Engelse Rachel (niet haar echte naam) is er een dag na haar bevalling achter gekomen dat haar partner vreemd is gegaan met haar vroedvrouw. Ze kreeg dit te horen van de vroedvrouw zelf! 

Rachel heeft meteen een klacht ingediend tegen de vroedvrouw. Ze vindt het een vreselijk idee dat de vrouw haar en haar pasgeboren dochtertje verzorgt heeft terwijl ze ook met haar partner naar bed is geweest. Ze zegt dat ze zich aangerand voelt. 

Ik moet nu leven met de gedachte dat de vrouw die seks had met mijn vriend onze baby vastgehouden heeft. En dat is dan nog gebeurd tijdens mijn zwangerschap. Dit zal me voor de rest van mijn leven blijven achtervolgen.

Gelukkig werkt de vroedvrouw niet meer in het ziekenhuis. Helaas te laat voor Rachel, want die heeft haar bevalling zonder haar vriend moeten doen omdat hij wist dat zijn minnares in het ziekenhuis werkte. 

Bron: HLN

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je