{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles voor de bevalling!

Ontslagen en vroegtijdige weeën

Afbeelding blog 'Alles voor de bevalling!'

De dag dat we wisten dat ik zwanger was. Niet helemaal onverwachts we lieten de natuur zijn gang gaan! 3 september 2019 had ik de vroege dienst en gelijk daarna ging ik naar oud leraar van mij om les te krijgen voor fotografie. Ik had heletijd al enorme drang om te plassen maar hij was zo aan het uitleggen dat ik hem niet wou storen..(dat was vroeger wel anders in de klas). Naja ik dus naar de wc eindelijk geweest!

 Ik was al 3 dagen overtijd. Kan gebeuren! Maar ik had al test gekocht maar wou die doen als mijn vriend er ook was! 

Ik ben naar huis gegaan en gelijk test gedaan! En jahoor! Ik was zwanger! We schreeuwde het niet van de daken omdat wij donders goed weten dat er nog vanalles kan gebeuren. Hier gingen we niet vanuit maar de natuur bepaald. Paar weken later pas gebeld naar verloskundige.. voor een termijn echo. En deze eind oktober gehad! Ik twijfelde al die tijd of ik w zwanger was omdat ik niks van verandering merkte aan mij eigen. Tot dat ik de kleine man op beeld zag voor het eerst. Wat bijzonder! Zoveel  bewegen al maar kreeg er niks van mee! Enorm gek maar het was bevestigd!

Ik heb gewoon lekker door gewerkt als operator bij Volvo  trucks in Gent. Ik deed dat eigenlijk super graag en had leuke collega’s! Officieel moest ik met 20 weken zwangerschap al met verlof volgend hun regels. Ik had na 2,5jaar nog geen contract dus moest ik eerder met verlof. Maar omdat ze er niks over zeiden ben ik vrolijk door gegaan! Tot dat ik bij een andere post kwam te staan wat lichamelijk best zwaar was.. ondanks dat ik helemaal niet dik was. Moest voor mezelf kiezen en ben thuis gebleven. Denk 1,5 week later werd ik gebeld dat ik ontslagen was. Oke toen had ik zeker verlof! Was wel even stress moment maar kon ook nu even relaxen!

Tot dat ik 28 weken zwanger was en Uk niet goed meer voelde. En het niet helemaal vertrouwde en wat buikpijn kreeg. Gebeld en mocht gelijk komen! Nou alles aangesloten! Bleek ik al weeën te hebben! En ik was me hier niet van bewust! Kreeg gelijk medicatie om het rustig te krijgen! En longrijpers van de kleine man. Dit was wel even spannend maar was er optijd bij gelukkig! Dus 3 nachtjes gelogeerd in het ziekenhuis en niks mogen doen. Dat viel tegen!

Ik mocht naar huis.. het was zwaar en was mn eigen lichaam helemaal kwijt en kon naar mijn gevoel niks meer! Maar werd iets beter. Moest weer beetje conditie opbouwen. En hoefde gelukkig me niet druk te maken dat ik nog zou moeten werken voor paar weken. Dus de laatste maanden van het weer genoten en thuis gezeten! Ook vooral door corona.


Dit was het tot nu toe. Binnenkort de rest en was dit al even een kijkje wat er vooraf ging van mijn bevalling. 


Laat me gerust weten als je vragen heb!


Afbeelding blog 'Alles voor de bevalling!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je