{{ message.message }}
{{ button.text }}

8 en 9 juni 2012

Teveel bezoek

Afbeelding blog '8 en 9 juni 2012'


8 juni:

Vandaag toch nog een korte echo gehad omdat de krampen aanhielden en het bloedverlies nog steeds doorging. Hieruit bleek dat hij inmiddels zijn beentjes weer had opgetrokken en weer keurig was gaan liggen hoe hij hoorde te liggen. Het bloeden en de krampen kwamen waarschijnlijk van de baarmoedermond die natuurlijk veel meer doorbloed was nu en waarschijnlijk geiiriteerd was.

Ook heeft vandaag een hele aardige verpleegster (ze zijn allemaal heel aardig) mij de haren gewassen op bed. Dat is nog een hele onderneming maar wat ben ik blij dat iemand dit voor me deed.

Ook zijn we erachter gekomen dat de kleine reageert op bezoek dus iedere keer als ik me iets te druk maak nemen de bloedingen toe en dus ook de krampen.

9 juni:

Ondanks dat de bloedingen en krampen aanhielden kreeg ik vandaag toch bericht dat ik vanaf vandaag zelf naar het toilet mocht gaan (die op mijn eenpersoonskamertje is) en zelfs mocht douchen. De eerste keer weer uit bed komen was heel raar. Het leek wel alsof mijn benen mijn gewicht niet meer aankonden maar ik was wel super blij. Wel namen de bloedingen iets toe als ik uit bed was geweest maar dit was niet zorgwekkend.

In de middag hadden we afgesproken dat 2 personen op bezoek zouden komen en dat onze leendochter nog even zou binnenkomen aangezien  een afspraak had om kwart over 3. Toen het bezoekuur begon bleken er nog 2 vriendinnen binnen te komen gelopen. Erg gezellig natuurlijk maar wel erg druk. Ik had die dag al wat meer krampen en bloedverlies dus kon mijn aandacht er ook niet goed bijhouden. Gelukkig had mijn leendochter dit snel in de gaten en die zijn dus ook gegaan. Rond half 4 kwam ook de Peetoom van mijn man binnengewandeld wat ik helemaal geweldig vond.

De rest van het bezoek is toen weggegaan en ik heb nog even gezellig met deze oom liggen praten. Helaas moest ik hem tussendoor een keer de gang op sturen omdat de bloedingen ontzettend toenamen en het bed even verschoond moest worden maar hier maakte hij natuurlijk geen probleem van.

Hieruit bleek wel dat de kleine man dus hevig reageerde op bezoek,

De rest van de avond is het dus rustig geweest op bezoek van mijn moeder en tante en een vriendin en haar kleine man na. in de ochtend was mijn oom al een keer binnengewandeld aangezien deze de dag ervoor was geoppereerd aan zijn neus. Dus mijn moeder en tante zijn even daar naar binnengewandeld en ik heb ff met de andere 2 (3) bezoekers kunnen kletsen. Nadat het bezoek weg was zijn mijn oom en tante nog even binnengewandeld en hebben we daar nog even mee gekletst maar toen was ook echt de puf op.

Na deze dag hebben we besloten om niet meer dan twee bezoekers per keer te ontvangen en alleen op afspraak omdat het anders niet te doen was. Ook was er een kans dat als we iets afspraken dit weer afgezegd werd omdat het niet te doen was.



*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je