{{ message.message }}
{{ button.text }}

10 tot 16 juni 2012

Zware dagen

Afbeelding blog '10 tot 16 juni 2012'

Afgelopen dagen zijn op en af geweest. Dan amper pijn en bloedingen dan wel weer.

Woensdagavond zijn Een vriendengroep op bezoek geweest. Echt ontzettend gezellig en donderdagavond 2 andere vriendinnen. 

Verder heel rustig aangedaan.

Helaas vannacht een hele onrustige nacht gehad. Heel veel kramp en ontzettende bloedingen waardoor ik dus toch een paar keer heb moeten bellen voor weeenremmers.

Ook de hele dag is het onrustig. Veel krampen en veel bloedverlies. Bezoek kon ik vandaag helaas niet ontvangen en zelf zag ik het ook even niet meer zitten.

Vannochtend stonden er 3 gynacologen aan het bed de bang waren dat de baarmoeder was aan het ontsteken en dat de weenremmers werden dus niet meer gegeven aangezien hier een stof inzit die ontstekingen tegen gaat en ze dus anders niet konden zien of dat de baarmoeder ontstoken was. Als dit het geval bleek te zijn zouden ze de kleine gaan halen. Vanaf dit moment werd ons ook verteld dat er nu werd gekozen voor mij en niet meer voor de kleine. Tegen de middag aan heb ik mijn man gevraagd of hij kon komen omdat ik het zowel lichamelijk als in geestelijk opzich erg zwaar had. Gelukkig kwam hij ook gelijk de lieve schat!. S'avonds hebben ze nog een echo gemaakt omdat het zo onrustig was en hierop bleek onze kleine uk nog vrolijk te liggen spartelen. Wel wordt er een infuus aangelegd zodat ze makkelijker kunnen ingrijpen indien er iets mis is.


16 juni:

Alweer een hele zware nacht gehad. Ze hebben twee keer het bed kunnen verschonen door het bloedverlies en ik heb amper geslapen.

In de ochtend weer een echo en de kleine man spartelde nog steeds vrolijk rond en lag goed.

Ondanks de positieve echo toch veel krampen en bloedverlies. Het bloedverlies werd ook steeds heviger en bij elke kramp kwam er een golf bloed naar buiten.

S'avonds zijn aanstaande opa en oma nog op bezoek geweest en hebben we opa alvast zijn vaderdag cadeautje gegeven: een fles Schrobbeler met glazen. Daarna maar weer proberen te slapen. Intussen zijn de gewone verbanden vervangen door super verbanden en ook die overleefde niet lang. Ook is er een tweede infuus in de andere arm aangelegd omdat ze hier wel een bloedtransfusie door zouden mogen doen en door de andere niet.*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je