{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bevallingsplan check. Vluchtkoffer check.

Zo we hebben nu duidelijk hoe we de bevalling in ons hoofd hebben, we hebben alles klaarstaan voor als er iets gebeurt en verder wachten

Afbeelding blog 'Bevallingsplan check. Vluchtkoffer check.' Achtergrond blur afbeelding

we hebben een idee van de bevalling in ons hoofd zodat mocht het zover zijn we er niet helemaal in staan zonder dat we weten wat te verwachten. mochten mijn vliezen thuis breken dan hebben we besloten het zo lang mogelijk thuis uit te zitten totdat de verloskundige ons het sein geeft naar het ziekenhuis te gaan. om daar dan te bevallen. 

Ook hebben we ons voorgenomen dat het beeld wat we van bevallen hebben wel eens totaal anders zou kunnen zijn als de werkelijkheid. En we dus niet teveel morten pinnen op wat we verwachten.

Voor de rest verloopt de zwangerschap voorspoedig. mijn zwangere buik zit toch al aardig in de weg. maar gelukkig ondanks dat ben ik nog wel lekker mobiel en kan ik nog mijn eigen schoenen vast maken. mijn vriend en ik hebben besloten om nog naar dierenpark Emmen te gaan voordat het van naam veranderd

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je