{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bestaat er al een verkoudheidsprik? snotter snotter

Mijn zoontje en ik delen alles. Zo ook onze verkoudheid. Echt top! Is hier geen prik tegen? ;-)

Afbeelding blog 'Bestaat er al een verkoudheidsprik? snotter snotter'

Vorige week de griepprik gehaald en sinds ik die krijg (en dat is echt al heeeelll lang) heb ik geen griep meer gehad. Helaas helpt die prik niet tegen een longontsteking (had ik vorig jaar) of een zware verkoudheid, maar het is al heel fijn om de griep de baas te zijn. (voor zover dat kan) Maar die verkoudheid.....

Sinds mijn zoontje naar de KDV gaat is hij verkouden. En tijdens de maanden met een r erin al helemaal. Mijn zoontje en ik delen alles. Eet ik een banaan... wil hij die banaan. Wil ik een foto van hem maken. Wil hij toch liever samen op de foto ;-). (lees... hij wil kijken wat ik doe en dat is niet handig wanneer ik een foto van hem wil maken, hihi) Heb ik een ijsje... wilt zoonlief een likje. Maar andersom ook... Krijgt hij een snoepje... dan wil ik natuurlijk ook een hapje van dat snoepje. Oke, we delen niet echt alles. Zijn kleding geprobeerd, maar die is echt te klein. Hij heeft mijn schoenen uitgetest, maar daarmee viel hij toch echt iets te vaak.

Oké, terug naar het onderwerp. Die verkoudheid... is zoonlief verkouden... dan ben ik het ook snel. Ben ik verkouden... dan geef ik het al snel door. Ik merk wel dat hij twee dagen nadat hij op het KDV is geweest erg verkouden is/wordt. En daar zitten we dan... samen te snotteren. Ik word er gek van en mijn hoofd kan er soms zo pijn van doen. Daarnaast slaapt mijn zoontje erg slecht wanneer hij verkouden is. Van alles geprobeerd, maar helaas. En daarbij komt dat ik met kleuters werk... kleuterjuffen schijnen vaker verkouden en ziek te zijn. Heb ik weer.. Misschien volgend jaar groep 8 doen? ;-)

Ik stel dan ook voor om een verkoudheidsprik te maken. Dat dan de kans kleiner wordt om verkouden te worden... Zou toch super zijn? Ik zal mezelf gelijk maar uit die droom halen... niet mogelijk... Mar tot die tijd blijf ik dromen en natuurlijk snotteren. Gezondheid!

Hebben jullie nog tips? Zijn jullie ook zo vaak verkouden in deze maanden? Maak mijn snotterdag wat verdraagzamer! ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je