{{ message.message }}
{{ button.text }}

Berichtje van zijn Ex-vriendin, What I did!

Thanks voor al jullie reacties, lieve mama's! Dit is wat ik heb gedaan...

Afbeelding blog 'Berichtje van zijn Ex-vriendin, What I did!'

In mijn vorige blog vroeg ik jullie hulp bij een best lastige kwestie. Ik kreeg een berichtje van de ex van mijn vriend en ik wist niet of ik moest reageren of negeren.

Negeren

Uiteindelijk heb ik gekozen om haar te negeren. Samen met mijn vriend heb ik dit besloten. Wij wisten niet hoe zij hier ineens bij kwam, maar waarschijnlijk wilde zij gewoon aandacht. Die moeten wij haar dan juist niet geven. Anders denk ze nog dat ze mij hiermee 'raakt'. Wel heb ik om de 2 uur mijn telefoon gecheckt. Kijken of ze na dat berichtje nog online is gekomen. Dit was niet het geval. Toch ben ik een beetje bezorgd over haar. Ik heb haar een paar keer ontmoet en ze zag er zo lief en sociaal uit. Geen idee waarom zij ineens zo uithaalt. 

Sorry

Nadat ik vriendlief had uitgezwaaid, wilde ik lekker een filmpje kijken. Ik was op bank geploft (lees: nog steeds hoogzwanger!) en scrollde door de lijst met films heen. PLING. Ik schrok er zelfs een beetje van. Weer een berichtje van haar. Mijn hart ging steeds verder kloppen en ik durfde eigenlijk niet te kijken. Toch deed ik het. Ik moest het toch weten! "Hoi Marlous, sorry. Echt sorry. Het spijt mij zo vreselijk erg!!!!" begon ze. Mijn hartritme zakte terug naar normaal en ik las het bericht verder. "Ik ben zo down de laatste tijd en voel mij vreselijk rot over wat ik vanmorgen vroeg stuurde. Ik hoop dat je het mij aub kan vergeven. Ik was uitgeweest (en goed ook). Had aardig wat borrels achterover geslagen. Het spijt me zo Marlous. Sorry!

Natuurlijk heb ik haar een berichtje gestuurd dat het al goed was. "We hebben allemaal wel eens mindere dagen. Volgende keer even twee keer denken voordat je iets stuurt ;-)." Ze lachte en zei dat mijn vriend heel dankbaar mocht zijn voor mij.

Kijk. Dat is leuker om te horen :-)

Nogmaals bedankt voor jullie advies lieve mama's!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je