{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ben Affleck dol op het vaderschap

Ben Affleck leidt een druk bestaan. Hij is niet alleen succesvol acteur en regisseur, maar hij is ook nog eens vader van drie kinderen. Lees hier meer >>

Afbeelding blog 'Ben Affleck dol op het vaderschap'
Ben Affleck leidt een druk bestaan. Hij is niet alleen succesvol acteur en regisseur, maar hij is ook nog eens vader van drie kinderen. Ookal is het druk, hij geniet volop.

Kids van Ben Affleck

Ben Affleck heeft samen met Jennifer Garner twee dochters, Violet (7) en Seraphina (4), en een zoon Samuel (15 maanden). Drie kinderen en ook nog eens een succesvolle carrière, dat kan erg lastig zijn. Maar Ben zou niet anders willen. ‘’Ze zijn lief.Ben Affleck Het is geweldig. Kinderen opvoeden is het mooiste dat iemand, tenminste ik, kan doen in mijn leven’’, aldus de filmster.

Carrière

Hij noemt zijn kinderen het beste in zijn leven. Jennifer en Ben hebben beiden een drukke baan. Daarom werken ze niet tegelijkertijd. Ze willen er graag zijn voor hun kinderen. ‘’ Als je geen moeite doet om tijd met je kinderen door te brengen, waarom zou je dan aan een gezin beginnen?’’

Ben en Jen

Sinds 2004 zijn Ben en Jennifer een setje. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van Daredevil. Daar waren ze elkaars tegenspelers. Op Jennifers 33ste verjaardag vroeg Ben haar ten huwelijk. Ze trouwden in 2005 op de Cariben.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je