{{ message.message }}
{{ button.text }}

Behandelingen bij een schoonheidsspecialiste

Bij een schoonheidsspecialiste of in een schoonheidssalon kun je prima even ontspannen

Alle mama’s hebben het af en toe even nodig, een heerlijk rustig uitje. Bij een schoonheidsspecialiste of in een schoonheidssalon kun je prima even ontspannen. Lekker verwend worden met schoonheidsbehandelingen en massages, er is keuze genoeg. De behandelingen zijn wel bij elke salon of schoonheidsspecialiste verschillend. Kijk voor het aanbod op de website van de desbetreffende salon. Hieronder enkele heerlijke behandelingen die mogelijk zijn om energie op te doen.schoonheidsspecialist

Gezichtsbehandelingen bij een schoonheidsspecialiste

Je kunt bij alle schoonheidsspecialistes voor een gezichtsbehandeling kiezen. Vaak zijn er verschillende behandelingen mogelijk, maar de meeste behandelingen bestaan uit dezelfde onderdelen. Denk hieraan aan dieptereiniging, peeling, masker, verwijderen onzuiverheden, in model brengen van de wenkbrauwen, huidanalyse en product advies. Verder kun je vaak kiezen voor behandelingen voor onder andere de gevoelige huid, onzuivere huid, vette huid of vermoeide en verzwakte huid.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Draag je niet of zelden mascara, maar ben je niet gezegend met lange, donkere wimpers? Misschien is het verven van je wimpers dan een oplossing. De aanwezige wimperharen worden hierbij geverfd in het zwart, bruin, blauw of zelfs groen, afhankelijk wat het beste bij jouw huidtype past. Door het verven worden de aanwezige haren zichtbaarder, en krijg je sprekendere ogen en vollere wimpers, ook zonder verdere make-up. Qua wenkbrauwen kan het zijn dat ze niet sprekend genoeg zijn in je gezicht. Ook dan is verven een uitkomst. Na een verfbeurt worden je wenkbrauwen ook gelijk geëpileerd. Je wenkbrauwen zijn vlak na het verven vaak net iets te donker, maar schrik niet, na een paar wasbeurten is de felheid ervan af en blijft de kleur lang en goed zitten. Na het verven hoef je er 5 à 6 weken niet meer aan te denken. Daarna kun je de behandeling, indien gewenst, herhalen. Je kunt op je geverfde wimpers gewoon mascara blijven gebruiken.

Permanente make-up

Permanente make-up is een ideale oplossing voor dames die het dagelijkse opmaken willen omzeilen. Soms best handig als je kleine kinderen in huis hebt rondlopen, waar je het vaak al druk genoeg mee hebt. Permanente make-up is geschikt voor de gevoelige huid en geeft een natuurlijke uitstraling. Bij deze behandeling wordt er een kleurstof in je opperhuid aangebracht. Het is niet zoals een tatoeage en dus ook niet definitief, maar het blijft gemiddeld wel 2 tot 5 jaar zitten. Je kunt kiezen voor eyeliners boven en onder het oog en ook je wenkbrauwen kunnen behandeld worden. Daarnaast kun je je liplijnen permanent laten zetten, om zo een strakkere lijn te creëren of voller lijkende lippen.

Massages

Niet bij alle schoonheidsspecialistes worden massages aangeboden, vaak moet je hiervoor naar de iets grotere salons. Er zijn veel verschillende soorten massages. Hieronder twee voorbeelden. Ontspanningsmassage Dat klinkt überhaupt al lekker in de oren, een ontspanningsmassage. Zo’n massage is meestal een totale lichaamsmassage en zal zo’n 60 tot 90 minuten duren, al worden er ook kortere ontspanningsmassages aangeboden. Deze massage kan ondersteuning bieden bij klachten als stress, burn-out, depressies en spierspanningen zoals hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten. Na deze massage worden afvalstoffen in je lichaam beter afgevoerd, waardoor zuurstof en voedingsstoffen de cellen beter kunnen bereiken. Hotstone massage De hotstone massage, die de afgelopen jaren erg populair is geworden in Nederland, wordt uitgevoerd met warme zachte basaltstenen, gevormd vanuit heet lava uit vulkanen. Door deze oorsprong bevatten de stenen veel ijzer en magnesium, waardoor warmte goed wordt vastgehouden. Tijdens de massage zullen de stenen een temperatuur van ongeveer 45 graden hebben. Met deze massage ontspan je, voert je lichaam afvalstoffen af en ontgift je je lichaam. De orgaanfuncties en stofwisseling worden gestimuleerd en het harmoniseert de emotionele, fysieke en mentale energie.

Lichaamspakkingen

Nog een ontspanmogelijkheid, is het nemen van een lichaamspakking. Zo heb je een paraffinepakking, vaak voor handen en voeten. Deze opent de poriën, geeft een intens gevoel van ontspanning, afvalstoffen worden afgevoerd en doorbloeding gestimuleerd. De algenpakking ontgift het lichaam en verstevigt de huid, maar bevat ook stoffen die het afslanken stimuleren en cellulitis tegengaan. Een chocoladepakking ruikt niet alleen heerlijk, maar maakt je huid zacht en ontspant. Bovendien helpt een chocoladepakking, gek genoeg, ook bij het verstevigen van de huid en het afslanken.   Geschreven door mama Mayra

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je