{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bedankt voor de eer Mamaplaats!

Een mailtje in je inbox, je krijgt ze zo vaak. Maar deze bevat wel erg leuk nieuws!

Afbeelding blog 'Bedankt voor de eer Mamaplaats!'

Afgelopen maandag werd ik blij verrast. Ik kreeg een mailtje! Nu denk je vast, een mailtje? Ik krijg er zo'n 30 per dag. Dat klopt, ik ook. Maar deze had als titel " Blog van de week". Zoals altijd open ik mijn mail op de automatische piloot. Meestal klik ik een of twee blogs aan die ik tussendoor vluchtig lees. Ik zie nu alleen geen plaatjes staan. Hierdoor lees ik iets beter de mail die ik krijg.

" Gefeliciteerd, jouw blog is blog van de week!"

Wow denk ik, dat is nog eens leuk nieuws! Ik krijg ook nog een mooi cadeautje voor mijn zoontje. Wat een leuk gebaar! Eerlijk gezegd was ik blij geweest met de eer, maar mijn zoontje is helemaal blij!

De dag erna wordt er net na ons avondeten aangebeld, en mijn man doet verbaasd open. Staat de postbezorger met een pakketje. Hij knijpt alleen iets te hard, dus in het pakje gaan allemaal kindermuziekjes af. Ik lig in het huis helemaal dubbel van het lachen, want die arme jongen (net 20 jaar gok ik zo) weet niet wat hij nu gedaan heeft en verontschuldigd zich half lachend. Ondertussen heeft mijn zoon het natuurlijk ook gehoord, en het pakje moet gelijk uitgepakt worden.

Er komen 3 stapelauto's uit de verpakking, met vrolijke liedjes inbegrepen. Gelukkig hebben we nog wat tijd over om te spelen, en meneer is helemaal fan. Hij wil ze zelfs mee naar bed nemen, maar dat gaat deze trotse mama iets te ver. Maar zelfs de afgelopen dagen zijn deze auto's helemaal het speelgoed om mee te spelen.

Zelf sta ik ook nog even stil bij de eer, en bedenk me dat ik me echt aan mijn nieuwe voornemen moet houden, meer bloggen! Want naast deze eer, is het ook heerlijk om even je verhaal van je af te schrijven!

Dus bedankt Mamaplaats voor de eer, en het leuke cadeau!

Ps. De blog van de week is : "Soms is het zo natuur(lijk)!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je