{{ message.message }}
{{ button.text }}

Shoppen voor heel weinig geld?

Al kende in Zeeman en Wibra, pas onlangs ontdekte is Action en vorige week ook de Big Bazaar, budget shoppen, WooHoo!

Afbeelding blog 'Shoppen voor heel weinig geld?' Achtergrond blur afbeelding

Er zijn genoeg momenten wanneer ik de volle prijs voor en product betaal, zonder er echt bij stil te staan dat het wel echt heel veel geld is. Een mascara van 40 euro, een foundation van 50, een simpele nagellak van een eurootje of 15…Dat geld moet wel ergens vandaan komen hoor! Maar wist je dat je in budget winkels ook goed terecht kunt voor A merken voor heel weinig geld?

Neem nou de Essie lakjes. Gemiddeld kosten ze een euro of 13 per stuk, maar ik scoorde ze onlangs in Big Bazar met heel veel korting: twee voor 5 euro! WooHoo!

Ik heb Big Bazar eigelijk pas vorige week ontdekt en was aangenaam verrast: naast Essie hadden ze ook L’Oréal, Maybelline en Rimmel, allemaal twee voor 5 euro. Het gaat dan wel om oudere collecties, maar hey, twee voor 5 euro! En dat voor oogschaduw paletten van 20 euro, langhoudende lippenstiften, mascara’s, van alles! Uiteraard waren er ook verschillende merken nagellaken, goedkope make-upjes, en zelfs valse wimpers voor 80 cent! Daarnaast waren ook verschillende merken lichaamsverzorging: douchegels, shampoo’s, bodylotions, parfums, alles voor een prikkie.
Ook hebben ze verschillende speelgoed en kinderspulletjes om naar wens tussen te snuffelen, maar kun je er ook heel goed voor je huisdieren, huishoudelijke spulletjes en kerstversieringen terecht. Het is een soort van Action versie 2.0.
bigbazar

Maar met deze nieuwe Action kun je de oude ook niet vergeten! Deze heeft ook heel veel lifestyle en huis en tuin artikelen, zelf koop ik er altijd schoonmaakmiddel etc, maar ze hebben ook heel veel A merk lichaamsverzorging. Ik koop er regelmatig harsstrips (voor m’n bovenlip ja, lach maar) hadzeep, tandpasta en verschillende douche en bad producten, afhankelijk van wat ik tegenkom. Maar Action heeft ook heel veel supergoedkope babyspullen: kleding, slofjes, speelgoed, bestek van oa. Hello Kitty en Minnie Mouse, waar mijn kleine helemaal gek op is. Daarnaast kun je in Action verschillende merken luiers en babydoekjes vinden. Sinds ik de Huggies billendoekjes heb ontdekt koop ik nooit meer Zwitsal doekjes van de drogist. Waarom? Huggies is een groot internationaal merk, de billendoekjes staan in Amerika op nummer één en ook ik ben er erg over te spreken. Deze doekjes zijn steviger en dikker dan anderen, waardoor ze ergens aan stof en niet papier doen denken. Ze maken dus beter de billen schoon en je scheuren minder snel, dus zal je nooit met je vinger in een poep luier schieten. Just sayin’

logo-action

En dan heb ik het niet eens over de belachelijk goedkope make up van Action zelf gehad: MAX heet het ofzo. Er zitten echt producten tussen die qua kwaliteit zo tussen de grote cosmetica merken kunnen. En dat terwijl ze 20 keer goedkoper zijn.
Check hier mijn Action oogschaduw palettjes.
Check hier Elena’s speldjes uit Action.

Natuurlijk kunnen we Zeenman en Wibra niet overslaan! Deze prijstoppers zijn altijd handig voor kinderkleertjes: soms van goede kwaliteit, soms wat minder, maar wat maakt het uit? Je baby zal het maar een paar keer dragen! En als er vlekken op komen te zitten gooi je het een stuk makkelijker weg dan een dure kledingstuk. Daarnaast vind je er ook van alles, maar het leukste is wanneer je weer eens op A merken stuit dat stuk goedkopen zijn dan gewoon. In Zeeman en Wibra is het maar altijd de vraag wat je er tegen zal komen, maar dingen zoals Bourjois douchegels en Nivea cosmetica laat ik niet staan! Verder scoorde ik in Wibra laatst een Demake-up make-up reiniger tegen waterproof make-up voor maar één euro! Daarna zag ik hem ook in Action, maar je snapt me wel. Tot slot maak je kleine kinderen heel erg blij met speelgoed, snoep en knustelspullen uit deze winkels, terwijl je portemonnee het minder zwaar te verduren krijgt.
Check hier mijn Bourjois en Nivea spulletjes uit Zeeman.

zeemanLogo-2002-red-bg-300x144

Eerlijk is eerlijk, begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, maar soms moet je gewoon om het volk dat er in deze winkels is heen, maar als je goed rondneust vind je in al deze winkels heel veel leuke dingen, voor jou en je kindje, voor verassend weinig geld! Dus waarom niet?

xoxo,
Andrea

Tags: #Mom life, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je