{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bambix ontbijtpap

Daar sta je dan in de winkel op zoek naar pap voor je kindje. 4 stappen met bambix pappen. Melk toevoegen, water toevoegen of de kant en klare papjes. Voor alle leeftijden zijn er soorten en smaken te verkrijgen. Voor ieder wat wils dus. Lees hier alles over Bambix ontbijtpap.

Afbeelding blog 'Bambix ontbijtpap' Achtergrond blur afbeelding

Daar sta je dan in de winkel op zoek naar pap voor je kindje. 4 stappen met bambix pappen. Melk toevoegen, water toevoegen of de kant en klare papjes. Voor alle leeftijden zijn er soorten en smaken te verkrijgen. Voor ieder wat wils dus.

Bambix ontbijtpap met 4 maanden

Je kindje heeft met 4 maanden in principe nog genoeg aan de gewone flesvoedingen maar een keer iets ander proberen is altijd mogelijk. Sommige kindjes zijn toe aan meer dan flesvoeding, de darmpjes zijn vanaf 4 maanden klaar voor een stapje naar vaste voeding. Vanaf 4 maanden is de Bambix Rijstebloem variant een optie om deze bijvoorbeeld als laatste voeding te geven. Licht verteerbaar, zoetere smaak en vult het buikje.

Wij gaven onze dochter ook altijd rijstebloem als laatste voeding, daar sliep ze nog beter op dan ze al deed.

Bambix ontbijtpap met 6 maanden

Ontbijt is nu belangrijk voor je kindje, ze groeien hard, ontwikkelen zich snel. Energie is belangrijk en dus is er dan Bambix fijne granen. Je kunt de pap in een fles doen als ontbijt of klaarmaken in een bordje en van een lepeltje laten eten. Ondanks dat er ontbijtpap op de verpakking staat kun je natuurlijk ook een lekkere dikke papfles geven voor ze naar bed gaan.

Bambix ontbijtpap met 8 maanden

Omdat de ontwikkeling van je kindje steeds sneller gaat heeft je kindje ook steeds meer energie nodig. Met 8 maanden heeft bambix dan ook de Bambix licht volkoren pap. Andere granen en vezels zijn geschikt zijn voor je kindje. die steeds groter wordt.  Omdat je kindje steeds meer vast voedsel krijgt (fruithapjes/groentehapjes) is de variatie groter en kan je kindje bijna mee eten in je eigen ritme.

Onze dochter reageerde vrij heftig op de 8 maanden pap en liep helemaal leeg, waarschijnlijk teveel vezels dus terug gegaan naar de 6 maanden pap. Dat verliep goed. Met een maand of 10 zijn we over gegaan naar de 8 maanden pap

Bambix ontbijtpap met 12 maanden

De ontwikkeling van je kindje gaat vaak razendsnel en dan heb je de 1e verjaardag ook alweer gevierd. Wat gaat de tijd dan snel. Bambix heeft dan ook een goed en stevig ontbijt voor jouw kindje. Boordevol energie, goede vezels en granen.

Er zijn dus zoveel verschillende soorten pap en in elke leeftijd categorie pap zijn er verschillende smaken te vinden. Het gemak van aanmaken met water of (opvolg)melk of toch de kant en klare papjes. De kant en klare papjes zijn ideaal om mee te nemen op vakantie of een dagje weg. Gemakkelijk voor in de auto of waar dan ook. Geen gesleep met pakken opvolgmelk of gewone melk.

Mijn eigen ervaring met Bambix ontbijtpap is geweldig. Alles geprobeerd bij onze kleine meid. Nu ze 2,5 is weigert ze nog steeds om pap uit een bordje te eten. Dus heel af en toe (als ze ziek is of een slecht eet periode heeft) krijgt ze nog een fles met melk en pap. Ze geniet daar zo van en wij hebben dan in elk geval het gevoel dat ze genoeg binnen heeft gekregen. En geldt nog steeds dat ze op een warme fles pap heerlijk slaapt!

Op de site van Nutricia staan alles variaties beschreven en zelfs dagmenu's aangegeven om je zo een beetje op weg te helpen met het vinden van een geschikt schema voor je kindje. Want zeg nou zelf het blijft lastig die eetpatronen.

Geschreven door mama Carmen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je