{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bambix mijn eerste papje

Maak kennis met Bambix mijn eerste papje, het ideale papje voor je kindje dat net begint met zijn eerste hapjes.

Afbeelding blog 'Bambix mijn eerste papje'

Bambix mijn eerste papje rijstebloem

Bambix mijn eerste papje rijstebloem is de ideale eerste stap naar vaste voeding. Voor kindjes vanaf 4 maanden is er dan Bambix Rijstebloem. Licht verteerbaar, van naturen glutenvrij en mild van smaak je hebt ze in 2,verschillede smaken gewoon naturel maar ook in de smaak vanille. Bambix rijstebloem sluit perfect aan op de voedingsbehoefte van je kindje. Na 4 maanden gaat hij / zij steeds verder en meer de wereld ontdekken. Dit grote avontuur kost heel wat energie! Alleen borst- of flesvoeding is dan misschien niet meer genoeg, bovendien is rijstebloem het ideale eerste stapje naar de vaste voeding.

Wanneer is je kindje klaar voor zijn eerste rijstebloempapje?

Natuurlijk kan je kindje nu nog niet praten, maar hij kan je wel duidelijk laten merken dat hij klaar is voor iets anders op zijn menu:

 • Hij / zij wil meer borst- of flesvoeding
 • Hij / zij sabbelt op z’n handjes
 • Hij / zij stopt dingen in zijn mond
 • Hij / zij maakt smakgeluidjes of hapbewegingen
 • Hij / zij heeft veel aandacht voor jouw eten
 • Hij / zij wordt ’s nachts weer wakker, terwijl hij of zij juist al doorsliep

Herkenbaar?

Dan is je kindje waarschijnlijk gewoon lekker klaar om de grote stap te gaan maken naar vaste voeding. Je kunt hem of haar dan natuurlijk fruit en of groentes gaan geven maar als begin zou je het beste Bambix Rijstebloem kunnen gaan geven gewoon om even te gaan laten wennen. Wacht wel tot je kindje pas 4 maanden is. Dan zijn de darmpjes redelijk klaar voor vaste voeding (natuurlijk kan niet elk kind het zelfde zijn de ene is vroeg en de andere is wat later wees gerust het komt echt wel). Als je je kindje laat kennismaken met wat vastere voeding, zorg dan dat deze bestaat uit pure natuurlijke ingrediënten.

Bambix Mijn Eerste Papje Rijstebloem Naturel / vanille is de eerste stap op weg naar gewone pap. Gemengd met de moedermelk of natuurlijk de flesvoeding heeft het een vertrouwde smaak voor je baby. Als je start met Bambix Rijstebloem kun je het beste de pap uit een fles gaan geven, mocht u borst voeding geven wees dan niet bang of getreurd want niet elke baby drinkt gelijk goed uit de fles. Na verloop van tijd kun je het van een bordje geven zodat je kindje van een lepeltje gaat leren eten.

De eigenschappen van Bambix rijstebloem

 • Geen suiker toegevoegd (bevat wel van nature suikers)
 • Geen zout toegevoegd
 • Vrij van gluten
 • Vrij van kippenei-eiwit
 • Vrij van koemelkeiwit en lactose
 • Vrij van soja-eiwit

Geschreven door mama Henriette

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je