{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winactie na een paar maanden

Afbeelding blog 'Winactie na een paar maanden'

De moederdag Winactie , wat was het bijzonder om te winnen! De prijzen lijken wel speciaal voor ons uitgezocht. De bam+boe draagdoek wordt hier dagelijks intensief gebruikt. De Nijntje lamp is niet weg te denken uit de kamer van mijn dochter en het ritueel voor het slapengaan (boekje lezen met de lamp aan en Nijntje krijgt een kusje als hij uit gaat). Mijn dochter heeft de step met haar 2e verjaardag gekregen en ze was meteen verkocht. Hij moet echt overal mee naartoe! Verder heb ik mooie nieuwe kleding en schoenen voor mijn kindjes mogen uitzoeken (zie roze foto; schoenen van orange mayonnaise en jurkje van tumble 'n dry). En een mooi nieuw kwalitatief matras! Het was ook zo leuk om al die prijzen (sieraden, kledingnormen, taart, bloemen) te kunnen delen met familie en vriendinnen. Ik ben heel dankbaar en geniet er nog steeds van!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Babyspullen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je