{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer in de startblokken!

September is just around the corner, en dat betekent back to school. Hoewel, de meeste kinderen moeten er in augustus al aan geloven. Hoe ga je ze weer in de startblokken krijgen? Het helpt al enorm als je het begin van het schooljaar een stuk leuker maakt. Een kleine opfrisbeurt van hun garderobe doet al wonderen.

Afbeelding blog 'Weer in de startblokken!'

ALLES INGEPAKT?

Leuk, al die schoolaccessoires. Maar vergeet ze niet een plek te geven. Een fijne rugzak biedt uitkomst. De rugzakken van Aktiesport zijn praktisch en verkrijgbaar in opvallende kleuren en blitse printen. Zijn ze na schooltijd op het sportveld te vinden? Verruil de rugzak dan voor een sporttas, zodat ze op iedere gelegenheid voorbereid zijn.

Afbeelding blog 'Weer in de startblokken!'

WIE DE SCHOEN PAST

Op het speelplein of in de klas, met sneakers kunnen de kids er weer tegenaan. Dat ze comfortabel moeten zitten, is één ding dat zeker is. Maar ze willen natuurlijk ook leuk voor de dag komen. Gelukkig is de keuze reuze bij Aktiesport, er is vast wel iets waarmee ze gezien willen worden.

Afbeelding blog 'Weer in de startblokken!'

EEN VLIEGENDE SEIZOENSTART

Ook het nieuwe sportseizoen gaat bijna los. Een goed moment om de sportcollectie eens te doorgronden. Kunnen die sportschoenen nog wel? Of is je kind uit zijn of haar kledingmaat gegroeid?

In de zomer zijn er veel nieuwe voetbalschoenen geïntroduceerd. Tip: de Nike Phantom Vision Club is nu tijdelijk in prijs verlaagd naar € 39,99. Nog iets vriendelijker in prijs is de allernieuwste adidas X 18.4 FxG

Afbeelding blog 'Weer in de startblokken!'

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Aktiesport

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je